24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
19 990 Ft

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Video

A Nintendo Switches változat tartalmaz játékkártyát, de a játék telepítéséhez és használatához aktív internetkapcsolatra és nagymennyiségű adat letöltésére van szükség. A játék letöltéséhez és telepítéséhez SD-kártya lehet szükséges (külön megvásárolandó).

A Hogwarts Legacy egy nyíltvilágú akció-RPG, amely a Harry Potter könyvekből ismert világban játszódik. Indulj el egy utazásra már ismerős és teljesen új helyszíneken keresztül, miközben felfedezel mágikus bestiákat, testreszabod a karakteredet, elsajátítod a varázslás művészetét, fejleszted a képességeidet és azzá a varázslóvá válsz, aki mindig is akartál lenni.

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
NSW: 2023.11.14
Rendelhető
19 990 Ft
Részletek

Éld át a Roxfortot az 1800-as években. A karaktered egy tanuló, aki egy kulcs birtokában van, ami egy olyan ősi titkot rejt, amely a varázsvilág szétszakításával fenyeget. Alakíts ki szövetségeket, harcolj sötét varázslók ellen és döntsd el a varázsvilág sorsát. Az örökséged az, amit véghez viszel. Éld meg az íratlant.

 

Jellemzők

 

  • A varázslóvilág csak rád vár. Mozogj szabadon a Roxfortban, Roxmortsban, a Tiltott Rengetegben és a környező területeken.
  • Tanulj varázslatokat, főzz bájitalokat, nevelj növényeket és fedezz fel mágikus bestiákat az utad során. Illeszkedj be a házadba, alakíts ki kapcsolatokat és fejleszd képességeidet, hogy azzá a varázslóvá vagy boszorkánnyá válj, aki mindig is szerettél volna lenni.
  • Éld át a varázslóvilágot egy elfelejtett korban, hogy felfedj egy rejtett titkot a múltból. Harcolj trollok, sötét varázslók, goblinok és még sok más ellen, miközben egy veszélyes gonosszal állsz szemben, aki a varázslóvilág sorsát fenyegeti.
Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 12 A játék tartalma 12 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland, Szerepjáték (RPG)
Cikkszám
CEN0026