24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Hellapagos
Hellapagos
8 789 Ft

Hellapagos

Hellapagos
Hellapagos
Hellapagos
Hellapagos
Hellapagos
Hellapagos
Video

Hajótöröttek vidám küzdelme a túlélésért... A Hellapagos vicces extrém partijáték nagyobb társaságoknak is. Ebben a társasjátékban a játékosok hajótöröttek, akik élemet és vizet gyűjtenek, építgetik a tutajukat, hasznos cuccokat szereznek a hajóroncsból... míg rá nem jönnek, hogy ennyien nem férnek el a tutajon, és nem lesz elég vizük és élelmük a túléléshez, és ki nem derül: egy pisztoly néha többet ér, mint pár korty víz...

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
20-30 perc
Játékosok száma
3-12 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
8 789 Ft
Részletek

Te mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre – és vajon mennyi ideig húznád azzal, amit vittél? És ha mások is vannak? Akkor már nem is lakatlan? Egy idő után úgy érzed majd, bárcsak az lenne!

A Hellapagos hajótöröttek kényszerű partraszállását követő kétségbeesett túlélési próbálkozásaikról és parttalan pokoli perlekedéseikről szól – utóbbira leginkább akkor kerül majd sor, ha nem jut mindenkinek étel vagy víz. Ráadásul a túlélők lába alatt nem csak azért forró a homokos talaj, mert perzseli a nap, hanem mert közeleg egy pusztító vihar is, és jó lenne a szigetről még azelőtt lelépni, hogy odaér.

A komoly téma ellenére a játék nem vérre megy, vagy legalább is nem szó szerint. Az illusztrációk mókásan lazák, a kártyák kifejezetten viccesek, az alapszituáció pedig, bár zord, elég szórakoztató. Közösen gyűjtünk fát a tutajhoz, élelmet és vizet, közben időről időre valaki átkutatja a romokat, ha nem is a közjó érdekében, hanem inkább önérdekből. Nem árt, ha az ember bebiztosítja, hogy ne hagyják éhen halni és a menekülés pillanatában arra a bizonyos tutajra is felférjen.

A feszült és hangulatos partijátékok kedvelőnek kihagyhatatlan, sértődős csapattal ugyanakkor csak bevállalós békeharcosoknak ajánljuk.

Adatok
Cikkszám
GIG34540