24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

HELLDIVERS 2 (PS5)
HELLDIVERS 2 (PS5)
14 990 Ft

HELLDIVERS 2 (PS5)

HELLDIVERS 2 (PS5)
HELLDIVERS 2 (PS5)
HELLDIVERS 2 (PS5)
HELLDIVERS 2 (PS5)
HELLDIVERS 2 (PS5)
HELLDIVERS 2 (PS5)
HELLDIVERS 2 (PS5)
HELLDIVERS 2 (PS5)
HELLDIVERS 2 (PS5)
Video

Harcolj a szabadságért egy ellenséges galaxisban ebben az őrült, külső nézetes, kooperatív csapatos lövöldözős játékban.

Állj csapatba akár három barátoddal, és pusztítsd a szülőbolygód, a Szuperföld biztonságát fenyegető idegen dögvészt az Arrowhead Game Studios PS5-re és PC-re készült többrésztvevős kooperatív lövöldözős játékában. 

Elit Helldivers-katonaként küldetésed, hogy békét, szabadságot és irányított demokráciát terjessz a galaxis legnagyobb, legdurvább és legrobbanékonyabb eszközeivel. 

A Helldiverek nem érnek földet megfelelő támogatás nélkül, és te döntöd el, hogyan és mikor hívsz erősítést. Nemcsak szupererős elsődleges fegyverekkel és testreszabható fegyverkiosztásokkal rendelkezel, de hadicseleket is bevethetsz a harcban. 

A Helldivers 2 az Arrowhead eddigi legjobb kooperatív játékmenetével büszkélkedhet. Az együttműködés létfontosságú lesz: A csapatok összehangoltan választanak fegyverkiosztást, taktikát alakítanak ki az egyes küldetésekhez, és együtt teljesítik a célokat.

Kompatibilis
PS5
Megjelenés
2024.02.08
Rendelhető
Előrendelhető
14 990 Ft
Részletek

Harcolj a Szuperföldért!

Szabadság. Béke. Irányított demokrácia. Ezekhez szuperföldiként jogod van. Civilizációnk kulcsfontosságú pilléreit halálos idegen lények támadják, akik összeesküdtek, hogy elpusztítsák a bolygótokat és értékeit. 

A Helldivereknek jut a békefenntartók szerepe ebben a galaktikus háborúban: meg kell védeniük szülőbolygójukat, terjeszteniük kell a demokrácia üzenetét, és erővel kell visszaverniük az ellenséget. 

Használj durván ütős fegyvereket!

Döntsd el, hogyan küzdöd le az ellenséges támadó hullámokat, számos támadó és védekező eszköz segítségével. 

Egy szuszra le kell küzdened a terminidek tömeges rohamát? Hívj be 500 kg-os bombatámadást, és csak felszabadított bogártetemek maradnak. Védelmi vonalat kell kialakítani? Hozz be egy élőerő elleni aknarakót, és szórd tele csatateret halálos csapdákkal. 

A küldetések teljesítése során fejlesztheted hajódat, és még lenyűgözőbb arzenált építhetsz. A pajzsgenerátoroktól a lövegtornyokon át a nagyszabású légitámadásokig mindent felhasználhatsz arra, hogy a csapatod fölénybe kerüljön.

Célozz gondosan!

Azt mondják, barátokkal minden kellemesebb, különösen, ha a szabadság ellenségeire kell pusztítást szórni! Figyelmeztetünk azonban: a maximális kihívás és együttműködés érdekében a baráti tűz mindig be van kapcsolva. Kommunikálj osztagtársaiddal, és gondoskodj róla, hogy az arzenálod csak az ellenséget pusztítsa. 

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
2808843