24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

GetsuFumaDen: Undying Moon NSW
GetsuFumaDen: Undying Moon NSW
16 990 Ft

GetsuFumaDen: Undying Moon NSW

Video

A halál nem a vég: győzd le a pokolbeli ellenfeleidet, amíg meg nem halsz, de utána folytasd a harcot örök lelkeddel és emlékeiddel egy új testben!

Kompatibilis
NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.06.30
Rendelhető
16 990 Ft
Részletek

A halál nem a vég: győzd le a pokolbeli ellenfeleidet, amíg meg nem halsz, de utána folytasd a harcot örök lelkeddel és emlékeiddel egy új testben!

 
A GetsuFumaDen: Undying Moon egyesíti az intenzív roguelike hack-and-slash akciót egy lenyűgöző sötét fantáziavilággal, amelyet a hagyományos japán művészet vonásai keltenek életre. Az élők földjének kiválasztott vezetőjeként és őrzőjeként használd a Getsu klán túlvilági fegyvereit és erejét, miközben legyőzöd a többszörös "Halált", és egyre mélyebbre ereszkedsz a pokol mélységeibe, hogy felszámold a világvége forrását.


Jellemzők

Ukiyo-e által inspirált vizuális elemek
A japán ukiyo-e művészeti stílus ihlette GetsuFumaDen világa éppoly gyönyörű, mint amilyen halálos.

 

Brutális, az élet fölé hatalmasodó, főellenség csaták
Védd meg magad a könyörtelen támadás ellen, és kerülj ki győztesen, hogy utána még mélyebbre ereszkedhess a pokol mélységeibe. Egy újraélesztett démon, egy kolosszális százlábú és egy ötfejű hidra csak néhány a számtalan hatalmas és félelmetes szörny és yokai közül, amelyek az utadba állnak.

 

Dinamikus, fegyver-alapú harc
Sajátítsd el az intenzív kardvívás művészetét, a japán harcosok ihlette ritmust és a mozdulatok időzítését.

 

Hagyományos Roguelike akció
Bár a halál nem jelenti a véget, a pokol világa él, lélegzik és minden egyes próbálkozással új pályákat, kihívásokat kínál. Az állandó fejlesztések, a testreszabható fegyverek, és a változó szintű fejlődés új lehetőségeket és kihívásokat kínál minden egyes nekifutásnál.

 

Lenyűgöző fegyverfejlesztő rendszer
A készítési folyamat teljes irányítást biztosít a fő- és alfegyverek gyűjtése, fejlesztése és képességeinek feloldása felett. Nyisd fel kedvenc fegyvereid fejlesztését minden egyes nekifutásnál, és ugorj vissza az akcióba!

 

Lélekfaló erősítő rendszer
Gyűjts lelkeket minden egyes alászállás során, hogy játék közben erősödj. Használd ki az egyedülálló erősítő rendszert a fejlesztések rugalmas és taktikus kiválasztásához.

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0008