24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Fröccs
Fröccs
8 789 Ft

Fröccs

Fröccs
Fröccs
Fröccs
Fröccs
Fröccs
Video
 

Keverj egy jó fröccsöt, csak a többiek bele ne kavarjanak!

Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok könnyed és frissítő kártyajátékban a kocsmahősök szerepébe bújva próbáljátok a legjobb fröccsöket kikeverni és eladni. Eközben pedig igyekeztek a többi játékos dolgát megnehezíteni…

Alkudozás és egyezkedés szövi át ezt a pörgős és izgalmas partijátékot, amelyben a fröccsök mellől a zsíros deszka sem hiányzik.

Egészségedre!

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
30-40 perc
Játékosok száma
2-6 fő
Ajánlott életkor
16+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
8 789 Ft
Részletek

Keverjetek egy jó fröccsöt, csak a többiek bele ne kavarjanak! Ebben a partijátékban egy laza fél óra alatt kideríthetitek, hogy melyikőtök ismeri ki magát igazán egy komótos sarki kiskocsmában.

Üljetek össze kettőtől hatan, húzzatok lapokat a pakliból és gyűjtsétek az igazán jó borokat a jó pénzért megvett poharaitokba! A szódáról se feledkezzetek meg! Minél több és jobb borból adogatjátok ki a fröccsöket, annál több pénz üti a markotokat! De lassan a testtel: a többi játékos belekontárkodhat a pultozásotokba ilyen (megmutatódik) szívatás kártyákkal!

Szerencsére ilyenkor még nincs minden veszve: a fenyegető játékos kérhet valamit tőletek: poharat, bort a kezetekből, esetleg egy szívességet, amiért cserébe a kijátszott kártya a hatása kifejtése nélkül kerül a dobópakliba.

Bizony, a Fröccs a zsarolás játéka, de barátok közt mit számít egy kis korrupció?

Ha szerettek borsot törni egymás orra alá és élvezitek a műanyag abroszos retró fílinget, akkor Hajnóczy Soma, kétszeres bűvészvilágbajnok premier játékát melegen ajánljuk!

Adatok
Cikkszám
GEM34328