24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Forza Motorsport
Forza Motorsport
26 490 Ft

Forza Motorsport

Forza Motorsport
Forza Motorsport
Forza Motorsport
Forza Motorsport
Forza Motorsport
Forza Motorsport
Forza Motorsport
Video
 

Az Xbox legnagyobb autós sorozata, a Forza Motorsport visszatér egy vadonatúj, következő generációs epizóddal! Az új Forza Motorsport az Xbox Series X|S konzolok képességeihez készül, 4K felbontást, 60 fps képfrissítést és sugárkövetéses (raytracing) technológiát kínál, ezzel minden idők legélethűbb Xboxos autós játéka lesz. Előtérbe kerül az autóversenyzés: ülj be a legmodernebb versenygépek volánja mögé, vegyél részt nagyszabású bajnokságokban, hosszútávú versenyeken, ahol a minden korábbinál realisztikusabb fizika, a box stratégia és az időjárás is komoly szerepet játszik.

Kompatibilis
XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.10.10
Rendelhető
26 490 Ft
Részletek

Versenyezz több mint 500 valódi autóval, köztük modern versenyautókkal és 100 olyan autóval, amely most először jelenik meg a Forza Motorsport történetében. Minden kör számít a 20 élő pályán, a rajongók által kedvelt helyszínekkel és a sokféle pályaelrendezéssel, amelyeken tökéletesítheted tudásodat – élő pontszámítással a versenypályán és teljeskörűen dinamikus napszakokkal és időjárással, továbbá egyedi vezetési körülményekkel, ahol nincs két egyforma kör. Tapasztald meg az élvonalbeli szimulációt a hihetetlen fotorealisztikus látványvilággal, amely valós idejű raytracinget biztosít a versenypályán, új sérülés- és szennyeződés-felhalmozódási rendszerekkel, masszívan továbbfejlesztett fizikával, erőteljes segítségekkel és 48-szor élethűbb gumitulajsonságokkal. Építs jobb gépeket az ellenfeleidnél a kiérdemelhető több mint 800 teljesítménynövelés segítségével, és versenyezz minden idők legmodernebb MI-je ellen a vadonatúj, szórakoztató, egyedülálló élményben, a Builders Cup karrier módban. Versenyezz a dobogóért a többjátékos* eseményeken a versenyhétvégék által ihletett eseményeken, vagy készítsd el a neked és barátaidnak megfelelő versenyt a szabad játékban. Az online versenyzés biztonságosabb, szórakoztatóbb és versenyképesebb a mesterséges intelligencia által vezérelt Forza-versenyszabályzat, a gumiabroncs- és üzemanyag-stratégia, valamint az új sofőrpontozás és a biztonsági értékelések révén. Merülj el a motorsport egyre bővülő világában. Rendszeresen új karrierbajnokságok és online események válnak elérhetővé, amelyek egyedülálló kihívásokat, hihetetlen új autókat és pályákat, valamint izgalmas új játékélményeket kínálnak az elkövetkező években. 

TALÁLKOZZUNK A STARTVONALNÁL!

Versenyezz több mint 500 valódi autóval, köztük modern versenyautókkal és 100 olyan autóval, amely most először jelenik meg a Forza Motorsport történetében. 

Minden kör számít! 

Minden kör számít a 20 élő pályán, a rajongók által kedvelt helyszínekkel és a sokféle pályaelrendezéssel, amelyeken tökéletesítheted tudásodat – élő pontszámítással a versenypályán és teljeskörűen dinamikus napszakokkal és időjárással, továbbá egyedi vezetési körülményekkel, ahol nincs két egyforma kör.

Hihetetlen, következő generációs játékmenet

Tapasztald meg az élvonalbeli szimulációt a hihetetlen fotorealisztikus látványvilággal, amely valós idejű raytracinget biztosít a versenypályán, új sérülés- és szennyeződés-felhalmozódási rendszerekkel, masszívan továbbfejlesztett fizikával, erőteljes segítségekkel és 48-szor élethűbb gumitulajsonságokkal.

Építs jobb gépeket az ellenfeleidnél!

Építs jobb gépeket az ellenfeleidnél a kiérdemelhető több mint 800 teljesítménynövelés segítségével, és versenyezz minden idők legmodernebb MI-je ellen a vadonatúj, szórakoztató, egyedülálló élményben, a Builders Cup karrier módban.

Versenyezz barátaiddal!

Versenyezz a dobogóért a többjátékos* eseményeken a versenyhétvégék által ihletett eseményeken, vagy készítsd el a neked és barátaidnak megfelelő versenyt a szabad játékban. 

Versenyalapú online közösség

Az online versenyzés biztonságosabb, szórakoztatóbb és versenyképesebb a mesterséges intelligencia által vezérelt Forza-versenyszabályzat, a gumiabroncs- és üzemanyag-stratégia, valamint az új sofőrpontozás és a biztonsági értékelések révén. 

A legmodernebb grafika

Merülj el a motorsport egyre bővülő világában. Rendszeresen új karrierbajnokságok és online események válnak elérhetővé, amelyek egyedülálló kihívásokat, hihetetlen új autókat és pályákat, valamint izgalmas új játékélményeket kínálnak az elkövetkező években. 

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Szimulátor
Cikkszám
VBH-00016
Kiegészítő termékek