24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Fogadófoglaló társasjáték
Fogadófoglaló társasjáték
6 589 Ft

Fogadófoglaló társasjáték

Fogadófoglaló társasjáték
Fogadófoglaló társasjáték
Fogadófoglaló társasjáték
Fogadófoglaló társasjáték
Fogadófoglaló társasjáték
Fogadófoglaló társasjáték
Fogadófoglaló társasjáték
Fogadófoglaló társasjáték
Video
 

Egyszer volt, hol nem volt, a Kerekerdőn is túl... volt egyszer egy király, aki pazar lakomát szervezett minden alattvalója számára. A királyság minden zegzugából érkeztek vendégek, de még mennyi! Mivel mindenki az utolsó pillanatos kedvezményben reménykedett, így egyikük sem foglalt szállást a környező fogadókban. Így kezdetét is vette a verseny az utolsó szabad ágyakért!

Állj be királyi kamarásnak… vajon mindenkinek találsz helyet vagy valakit vissza kell majd fordítanod?

Kategória
Családi társasjátékok
Játékidő
30 perc
Játékosok száma
2-4 fő
Ajánlott életkor
10+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
6 589 Ft
Részletek

Biztosítsatok szállást a vendégeknek, a királyi lakomáról senki sem szeretne lemaradni. Döntsd el okosan, hogy melyik vendéged küldöd a vendégsereg végére és ki osonjon be a hátsó ajtón.
 

A játék elején mindenki vegye magához a választott színéhez tartozó paklit, keverje meg és helyezze képpel lefelé maga elé. Itt még eldönthetitek, hogy a pontozókártyák melyik oldalával játszotok.

Minden játékos számára könnyen elérhető helyre helyezzétek le a fogadókat, majd vegyetek kézbe 9-9 kártyát a vendégkártya paklitokból.
 

Játék menete:

A játék négy fordulóból áll és három fázisból áll.

  1. fázis: Játsszatok ki kártyákat - Óramutató járásával megegyező irányba haladva minden játékos lehelyez egy-egy vendéget képpel lefelé - sorban az utolsó vendég után kell lehelyezni.
  2. fázis: Ellenőrizzétek a foglalásokat - Fordítsátok az első fogadó bal és jobb oldalán lévő összes kártyát a vendéget ábrázoló oldalával felfelé. Hajtsátok végre a különleges foglalási képességeit és helyezzétek el a vendégeket. Vajon mindenki eltudtok szállásolni vagy valakit haza kell küldenetek?
  3. fázis: Készítsétek elő a következő fordulót - Fordítsatok minden fogadókártyát a másik oldalára. A következő játékos vegye magához a kezdőjátékos jelölőt. Mindenki vegyen magához öt-öt kártyát a vendágkártyapakliból és kezdődhet is a következő forduló!

A játék vége:
A játék a negyedik forduló után ér véget, minden játékos számolja össze a pontjait. 1-1 pont jár az elszállásolt vendégkártyákon látható minden érme után és adjátok hozzá a címerekért járó bónuszpontokat.


A legtöbb ponttal rendelkező játékos a nyertes. Egyenlőség esetén a legtöbb darab hárompontos kártyával rendelkező játékos a nyertes.

Vajon sikerül minden vendéget elszállásolni? Mindenkinek jut ágy? 

Egy igazán pörgős társasjáték a Fogadófoglaló, ahol a játékosok a fogadókban található ágyakért versenyeznek. Logikázz, használd ki a különleges képességeit a vendégeknek és figyelj a fogadó sajátosságára is.

Kártyavédő mérete:  59 mm x 92 mm 
Doboz tartalma:

  • 96 vendégkártya
  • 16 fogadó
  • 4 pontozókártya
  • 4 játékossegédlet
  • 1 kezdőjátékosjelölő
  • 20 pontjelölő
  • játékszabály
Adatok
Cikkszám
HUOBRS