24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Everdream Valley
Everdream Valley
13 990 Ft

Everdream Valley

Everdream Valley
Everdream Valley
Everdream Valley
Everdream Valley
Everdream Valley
Everdream Valley
Everdream Valley
Everdream Valley
Everdream Valley
Everdream Valley
Videó

Végre elkezdődött a vakáció, amit a nagyszüleid különös farmján töltesz, Everdream Valley-ben.
Mindennapjaidban tapasztald meg, milyen a vadvilág és a kaland, na meg persze a varázslat. Térj vissza önfeledtebb időkbe, mikor a munka, a felelősség és az emberi kapcsolatok terhei voltak az utolsók, amik eszedbe jutottak. 

Kompatibilis
PS5, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2024.07.19.
Rendelhető
Előrendelhető
13 990 Ft
Részletek

Vigyél újra életet és bájt a farmra: Ez a kis birtok sok figyelmet igényel, rengeteg zöldség és gyümölcs, na meg egy seregnyi háziállat várja, hogy gondját viseld. Védd meg a terményt, gondoskodj állataidról és gyűjts be minden szükséges elemet, hogy javíthasd és továbbfejleszthesd a farmot. Fedezd fel a nyitott világot és járj utána, mi okozza a varázslatos éjszakai álmaidat.

•    Hozd létre minden állat Paradicsomát: Everdream Valley-ben nagyon kevés ember lakik, így az állatok nyugalomban élnek. Disznók, tehenek, csirkék, kacsák, kecskék, alpakák, lovak, birkák, méhek, vaddisznók, szarkák, hódok, bölények, ludak, szarvasok, békák, lepkék, szitakötők, farkasok, egerek, csigák, halak és sok más! Mindnek sajátos hatása van a farmodra.

•    A legjobb bundás barátok: Kutyád minden alkalommal melletted áll. Válassz 10 különböző fajtából és tanítsd be őket terelésre, nyomkövetésre, kincskeresésre és sok másra. Oh, és egy macskával is találkozhatsz, akinek ha elnyered a bizalmát, talán még valamilyen titkot is „elárul” Neked, de ez tőle függ.

•    Varázslat az éj leple alatt: Ahogy az éj leszáll, megjelenik a völgyben a varázslat: ez idő alatt álmodban bármelyik háziállat bőrébe bújva minijátékokkal játszhatsz. Mindnek megvan a maga különleges jutalma vagy hatása a következő napra.

•    Egy hangulatos sandbox-kaland: A völgyben töltött nyári napjaid nem csak a farmról szólnak. Annyi mindent tehetsz még! Menj éjszaka kempingezni, építs faházat, gyűjts rovarokat, horgássz, szerezz be új ruhákat, főzz, fotózz, készíts bútorokat vagy kutass kincsek után. Minden kaland ad valami újat, amit fel tudsz használni, hogy még tovább fejleszd és bővítsd a farmot.

•    A dobozos kiadás részei: Matricacsomag és egy térkép! 

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
PS5EV