24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
479 900 Ft

Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló

Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Ecoflow Wave 2 Hordozható Légkondicionáló
Video
 

Ecoflow inverteres mobilklíama
8 órás üzemidővel
hűtő-fűtő üzemmód
Extra halk működés (44db)
Applikációval is működik

Rendelhető
479 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Biztosítsa az optimális hőmérsékletet nyaralójában, lakókocsijában vagy bárhol.

Az EcoFlow Wave 2 egy hűtési és fűtési funkciókkal rendelkező klímaberendezés, amely különféle alkalmazásokhoz tökéletes. Nem igényel bonyolult telepítést és nagyon csendes. Ezenkívül környezetbarát R290 hűtőközeget is használ, és különféle üzemmódok közül választhat. Sőt, többféleképpen is táplálhatja – többek között a külön megvásárolható újratölthető akkumulátorral.

Több alkalmazás


Hűtse magát a forró napokon, vagy élvezze a kellemes meleget télen. A Wave 2 légkondicionáló minden évszakban tökéletes, és számos felhasználási lehetőséget talál különféle helyzetekben. Sikeresen használhatod például lakóautóban, kis házban, jachton vagy akár sátorban is. Biztosítsa magát és szeretteit az optimális hőmérsékletről szinte minden helyzetben – az EcoFlow-val minden eddiginél könnyebbé válik!

Gyors fűtés és hűtés


A Wave 2 a világ első hordozható légkondicionálója, amely fűtési és hűtési funkciókat is kínál. Speciálisan kialakított kompresszorral van felszerelve, amely páratlan teljesítményt garantál. Mit jelent ez a gyakorlatban? A Wave 2 akár 5100 BTU hűtést és 6100 BTU fűtést biztosít. Ez azt jelenti, hogy mindössze 5 percet vesz igénybe egy 10 m3-es helyiség hőmérsékletének 20°C-ról 30°C-ra történő emelése vagy 30°C-ról 20°C-ra való csökkentése.

Felejtsd el a bonyolult telepítést


A légkondicionáló szinte azonnal használatra kész. Nem igényel bonyolult telepítést, és nagyon könnyen használható. Ráadásul viszonylag kis méretének köszönhetően kis helyiségekbe is tökéletes. Ezzel azonban még korántsem ért véget a Wave 2 nyújtotta kényelem - hűtési módban (70% alatti páratartalom mellett) használva nem kell leereszteni a vizet - az gőz formájában szabadul fel. Megjegyzés: fűtési üzemmódban a víz leeresztése szükséges.

Csendes működés


Az EcoFlow Wave 2 éjszaka is tökéletesen működik – ne aggódjon, hogy megzavarja a pihenést. Alvó üzemmódban a hangereje csak körülbelül 44 dB - felejtse el a zavaró zajt! Helyezze el a légkondicionálót lakóautójába, otthonába vagy sátorába, biztosítsa az optimális hőmérsékletet és élvezze a kényelmet – a Wave 2 lenyűgöző teljesítményt és problémamentes működést egyesít.

Hosszú üzemidő kiegészítő akkumulátorral


Eladó egy további akkumulátor is, amely lehetővé teszi a klíma vezeték nélküli működését. Szabaduljon meg a kábelektől, és szerezzen nagyobb szabadságot! Az Eco módban akár 8 órás üzemidővel hosszú ideig élvezheti a kellemes meleget vagy hűvösséget. Mostantól bárhol használhatja légkondicionálóját – nem kell korlátoznia a rendelkezésre álló konnektorok miatt.

Különböző energiaellátási lehetőségek


Légkondicionálóját többféleképpen is táplálhatja, így szinte minden helyzetben kényelmesen használhatja. Ha otthon tartózkodik, egyszerűen csatlakoztassa a készüléket egy hálózati aljzathoz. Olyan helyen tartózkodik, ahol nehéz vagy lehetetlen hozzáférni az áramhoz? Használjon extra akkumulátort, napelemeket, autós töltőt vagy hordozható erőművet! Az EcoFlow segítségével könnyedén felkészülhet bármilyen körülményre.

Környezetbarát R290 hűtőközeg


Az EcoFlow olyan megoldásokat hoz létre, amelyek nem csak felhasználóbarátak, de a környezetre nézve is biztonságosak. A Wave 2 légkondicionáló természetes R290 hűtőközeget használ, amely tiszta, környezetbarát és olyan hűsséget biztosít, amelyről álmodozik a forró napokon. Ezenkívül nem termel ózont, és segít csökkenteni a szénlábnyomát.

Kiterjesztett ökoszisztéma


A 2. hullám csak a kezdet. Kombinálja a klímaberendezést egy DELTA 2 vagy DELTA Max akkumulátorral (vagy azok további akkumulátoraival), és még hosszabb, akár 7-14 órás üzemidőt érhet el Eco módban. Használhat egy másik hordozható erőművet is, legalább 820 watt teljesítménnyel. Szerezzen több lehetőséget, és élvezze az optimális hőmérsékletet akár egész nap!

Hasznos kiegészítők


Számos hasznos kiegészítőt is talál a csomagban, amelyek lehetővé teszik, hogy a klímát különböző helyeken szabadon használhassa, és az aktuális igényeihez igazítsa. Például légcsatornákat csatlakoztathat hozzá a célzottabb hűtés érdekében. Egy ilyen megoldás kiválóan alkalmas lakóautóhoz, és lehetővé teszi, hogy az egységet tetszőleges távolságra helyezze el.

Adatok
Márka
EcoFlow
EAN
4895251603157
Cikkszám
2808720
SPECIFIKÁCIÓ

Termék neve

EcoFlow Wave 2

Hűtési kapacitás

1500 W

Fűtési kapacitás

1800 W

Hűtési terület

≤ 10 m²

Üzemmódok

Hűtés/fűtés/ventilátor

Gyors/alvó/gazdaságos

Kiegészítő akkumulátor töltési módja

hálózati és autós csatlakozó, tápegység, napelem

Névleges üzemi teljesítmény

AC: 560 W / DC: 505 W

Zajszint

48–56 dB

Vízállóság

IPX4

Telefonos app

Méretek

518×297×336 mm

Súly

Kb. 14,5 kg