24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

EcoFlow Glacier Hordozható hűtő
EcoFlow Glacier Hordozható hűtő
479 900 Ft

EcoFlow Glacier Hordozható hűtő

EcoFlow Glacier Hordozható hűtő
EcoFlow Glacier Hordozható hűtő
EcoFlow Glacier Hordozható hűtő
EcoFlow Glacier Hordozható hűtő
YouTube
 

Kempingezni mész, vagy szabadtéri rendezvényt szervezel? Szerezd meg az EcoFlow Glacier hűtőszekrényt!

Űrtartalma eléri a 38 litert és két rekesszel van felszerelve. Lehetővé teszi az élelmiszerek hűtését és fagyasztását, és jégkockakészítőként is működik. Ezenkívül vezeték nélkül is tud működni a dugaszolható akkumulátornak (nem tartozék) vagy vezetékes kapcsolatnak köszönhetően - például, ha AC aljzathoz csatlakozik. Sőt, környezetbarát anyagokból készült, és többféleképpen töltheted.

2 független rekesz

Hétvégi kempingre indul? Vigye magával az EcoFlow Glaciert A hűtőszekrény 2 rekesszel van felszerelve: az egyik 23 literes, a másik 15 literes, így például az egyik rekeszben italokat, a másikban élelmiszereket tárolhat. Ezenkívül a kezelőpanel lehetővé teszi a készülék működésének vezérlését: az egyik rekeszt fagyasztás funkcióra, a másikat hűtési funkcióra kapcsolja, vagy mindkét rekeszben kapcsolja be a hűtést/fagyasztást. Ezenkívül a hűtőszekrény kiemelkedik 38 literes teljes kapacitásával, amely 60 doboz ital tárolását teszi lehetővé.

Jégkocka készítő

Álmodsz egy frissítő italról egy forró napon? Az Ecoflow Glacierrel ez lehetséges! A hűtőszekrény jégkockakészítővel van felszerelve, amely körülbelül 12 perc alatt körülbelül 18 jégkockát készít (ha a környezeti hőmérséklet 25 °C és a víz hőmérséklete 15 °C). Mostantól hozzáférhet a hideg italokhoz, bárhol is van.

Gyors hűtés – alacsony energiafogyasztás

Már nem kell túl sokáig várnia, hogy az italok kihűljenek. Ha a Max módot használja, csak körülbelül 15-20 percbe telik, amíg az egység hőmérséklete 30 °C-ról 0 °C-ra/32 °F-ra csökken. Eco módban pedig a hűtőszekrény kevesebb mint 1 kWh energiát fogyaszt naponta.

Kényelmes szállítás

Az EcoFlow Glaciert hordozható és ergonomikus kialakítása jellemzi. Szállítását kerekek és 2 fogantyú könnyíti meg - így nem kell a hűtőt a tartalmával együtt cipelni. Sőt, ha nincs is rájuk szükséged, akkor a tartozékokat könnyedén le is tudod venni, például ha a hűtőt az autó csomagtartójába szeretnéd szállítani. Megjegyzés: a kerekek és a fogantyúk nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni.

További töltési módok

Az EcoFlow Glacier hűtőszekrényt (vezeték nélküli működéshez csatlakoztatott akkumulátorral) 3 módon töltheti fel a még nagyobb szabadság érdekében. Csatlakoztathatja AC konnektorhoz (180 W) - körülbelül 2 óra 15 perc elteltével készen áll a további használatra. Emellett kábeles autós töltőt is talál, amely 4 óra (12 V) vagy 2 óra 7 perc (24 V) alatt megújítja a hűtőszekrény energiáját. Ha ökológiai megoldásokra támaszkodik - csatlakoztassa az EcoFlow Glaciert a napelemekhez (240 W) -, akkor 2 óra 5 perc elteltével készen áll a működésre. Ezenkívül a készülék kompatibilis a Delta sorozat EcoFlow töltőállomásaival és a Power Kits berendezéseivel.

Egyszerű, intuitív kezelés

A hűtőszekrény kezelése egyszerű és kényelmes, így nem lesz gond. LCD kijelzővel és vezérlőpanellel van felszerelve, amely lehetővé teszi a működés testreszabását. A gombokkal be-/kikapcsolhatja a készüléket, beállíthatja a hőmérsékletet vagy elindíthatja a jégkockakészítőt. Ezenkívül a dedikált alkalmazásból ellenőrizheti a hátralévő üzemidőt, a készülék hőmérsékletét, a teljesítményelőzményeket stb. Élvezze az EcoFlow Glacier által kínált megoldásokat.

Hatékony és biztonságos ellátás

Az EcoFlow Glacier vezeték nélküli, és 298 Wh-s akkumulátorra van szükség (akkumulátor csatlakoztatva) az áramellátáshoz. Lehetővé teszi az élelmiszerek 24 órás hűtését és 10 órán keresztül történő lefagyasztását. Segítségével laptopja energiáját is megújítja. Megjegyzés: a csatlakozó akkumulátort nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni. Az EcoFlow Glacier vezetékkel is csatlakoztatható, csak csatlakoztassa egy áramforráshoz, például hálózati aljzathoz vagy autós töltőhöz. Ezenkívül a hűtőszekrény védelmet nyújt az akkumulátor túlzott lemerülése ellen, így biztonságosan használhatja.

Rendelhető
479 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Egyéb jellemzők:

- Klímakategória: SN/N/ST/T
- Rövidzárlat elleni védelem: 2
- Bal oldali rekesz: 23 l
- Jobb oldali rekesz: 15 l, összesen:38 l
- Méretek: 776 x 385 x 445 mm (kerekek és fogantyúk nélkül), 845 x 385 x 445 mm (kerekekkel és fogantyúkkal)
- Vízállóság: IPX5
- Hűtési hőmérséklet: -25°C - +10°C / -13°F - +50°F (környezeti hőmérséklet 25°C)
- Üzemmódok: Gyorsfagyasztás, Eco
- Fagyasztási idő: 15 perc
- Energia fogyasztás: Hűtőszekrény:0,3 kWh/24 h (környezeti hőmérséklet 25°C / 77°F, beállított hőmérséklet 4°C / 39°F), Fagyasztó:0,7 kWh/24 h (környezeti hőmérséklet 25°C / 77°F, beállított hőmérséklet -18°C / 39°F)
- Zajszint: Jégkocka készítő:50 dB (A), hűtőszekrény:42 dB (A)
- Wi-Fi: 2.4G
- Bluetooth: igen
- Súly: 23 kg (kerekekkel és fogantyúkkal együtt)
- AC bemeneti feszültség: 100-240 V, 50/60 Hz
- AC bemeneti teljesítmény: 180 W
- Kimeneti teljesítmény: töltés napelemekkel:240 W (11-60 V, max. 13A), töltés autós töltővel:192 W (12/24 V, max. 8A)
- Üzemi hőmérséklet: 0°C - 50°C / 32°F-122°F
- Tárolási hőmérséklet: -30°C - 80°C / -22°F - 176°F

A csomagban:

- EcoFlow Glacier hűtőszekrény
- Hálózati adapter + AC kábel
- Autós töltő+kábel
- Kosár
- Mérőpohár jégkockák kikanalazásához
- Használati utasítás

Adatok
Márka
EcoFlow
EAN
4895251603188
Cikkszám
2808723