24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

ECOFLOW DELTA PRO SMART EXTRA AKKUMULÁTOR
ECOFLOW DELTA PRO SMART EXTRA AKKUMULÁTOR
759 900 Ft

ECOFLOW DELTA PRO SMART EXTRA AKKUMULÁTOR

ECOFLOW DELTA PRO SMART EXTRA AKKUMULÁTOR
ECOFLOW DELTA PRO SMART EXTRA AKKUMULÁTOR
ECOFLOW DELTA PRO SMART EXTRA AKKUMULÁTOR
ECOFLOW DELTA PRO SMART EXTRA AKKUMULÁTOR
SPECIFIKÁCIÓ
A doboz tartalma:
DELTA Pro Smart Extra akkumulátor x1
DELTA Pro Extra akkumulátor kábel x1
Handle Cover x1
Felhasználói kézikönyv Műszaki adatok
Modell neve: DELTA Pro Smart Extra akkumulátor
Kapacitás: 3600Wh
Akkumulátor kémiai összetétele: LFP
Akkumulátor ciklikus élettartam: 6500 ciklus 50%-os kapacitásig, 3500 ciklus 80%-os kapacitásig
Méret: 25 x 11,2 x 16,4 hüvelyk / 63,5 x 28,5 x 41,6 cm
Súly: Kb. 38 kg / 84 font

A kiegészítő akkumulátor csatlakoztatható egy DELTA Pro akkumulátorhoz, így a teljes kapacitás megduplázható, 7200Wh-ra. Ha kettőt is csatlakoztat a DELTA Pro-hoz, akkor 10,8 kWh-t kaphat, amit a hálózaton kívül is használhat.

Rendelhető
759 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Kényelmes újratöltés
A napelemekről, hálózati konnektorokból, EV-töltőállomásokról vagy intelligens generátorunkról történő újratöltés egyszerű. Csatlakoztassa az extra akkumulátort a DELTA Pro-hoz, és a kettő együtt töltődik és ürül.
Duplázza vagy triplázza meg a DELTA Pro kapacitását 7,2 kWh-ra vagy 10,8 kWh-ra. Ez napokig elegendő energiát biztosít az alapvető készülékek számára.

Több wattóra otthon
A DELTA Pro-hoz csatlakoztatva az Extra akkumulátor beépíthető az otthoni vezetékrendszerbe. Ezek az akkumulátoregységek otthona csúcsidő-csökkentő és vészhelyzeti áramellátási megoldásainak részévé válnak.

Töltés bármikor, bárhol.
A DELTA Pro Smart Extra akkumulátor a DELTA Pro összes töltési módjának előnyeit kihasználja, beleértve a 6500 W-os MultiCharge töltést is. Ez azt jelenti, hogy bárhol és bármikor tölthet, amíg az extra akkumulátor a DELTA Pro-hoz csatlakoztatva van. Ha csatlakoztatva van, a két akkumulátor egyidejűleg töltődik/kisül, így az akkumulátor százalékos szintje mindkét egységben megmarad.

Készen áll minden vészhelyzetre
Ha a helyzet nehézzé válik, és kifogysz a töltési lehetőségekből, az EcoFlow Smart Generatorral (külön megvásárolható) 1800 W-os egyenáramú gyorstöltést biztosíthatsz. Csak csatlakoztassa a generátort közvetlenül az extra akkumulátorához a hátoldalon található csatlakozón keresztül. Ez akkor is működik, ha le van választva a DELTA Pro készülékről.

Maradjon tájékozott
A Smart Extra Battery egy fényes LCD-képernyővel rendelkezik a készülék elején, amely minden szükséges információt megad. Kimenet, bemenet, hátralévő töltöttség és hátralévő idő. Minden ott van. Útközbeni információkra van szüksége? Az EcoFlow alkalmazás mindezt és még sok mást is meg tud mondani.

Adatok
Márka
Ecoflow
EAN
4895251602662
Cikkszám
2808507