24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

EA SPORTS WRC
EA SPORTS WRC
12 990 Ft

EA SPORTS WRC

EA SPORTS WRC
EA SPORTS WRC
EA SPORTS WRC
EA SPORTS WRC
EA SPORTS WRC
EA SPORTS WRC
EA SPORTS WRC
EA SPORTS WRC
EA SPORTS WRC
EA SPORTS WRC
Video

Rendeld elő* az EA SPORTS WRC-t november 3-a előtt, és a tiéd:

– 5 VIP belépő
– 3 csapatfejlesztési és ruházati csomag

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.11.03
Rendelhető
12 990 Ft
Részletek

Az FIA Rali Világbajnokság, vagyis a WRC licensze 2023-ban hivatalosan is az EA-hez került, melynek első gyümölcse az EA SPORTS WRC, a Codemasters (DiRT Rally 2.0) legújabb ralis játéka, teljesen licenszelt mezőnnyel, minden eddiginél élethűbb fizikával és ralijátékban eddig nem látott lehetőségekkel.

Építsd meg a saját raliautódat az EA SPORTS WRC-ben! A vadonatúj Builder módban lehetőséged van saját Junior WRC vagy WRC 2 kategóriás autót építeni, amihez kiválaszthatod a kasztnit, a motort, a belső teret és alkatrészeket, majd saját festéssel láthatod el. Vegyél részt a Rali Világbajnokságon a saját autóddal és csapatoddal, és győzd le az ellenfeleket!

Itt az új Moments játékmód! Írd át a rali történelmét ikonikus pillanatokkal és versenyekkel, vagy vegyél részt ugyanazokon a ralikon, amik épp a valóságban zajlanak, és változtasd meg a végeredményt! Nem a kedvenced győzött? Pattanj volán mögé, és tegyél igazságot! A Moments játékmód a friss szezon mellett számtalan klasszikus és történelmi esemény újraélését teszi lehetővé.

A brit Codemasters ralis sorozata, a Dirt Rally évek óta ismert élethű irányításáról és fizikájáról, melyet most még tovább fejlesztettek. Az EA SPORTS WRC az eddigi legélethűbb ralijáték, amelyben a kihívás mindenki számára egyedileg beállítható. Az útfelszín folyamatosan romlik, ahogy egyre több autó hajt át rajta, a különböző útfelületek – murva, hó, aszfalt – között pedig tökéletesen érezhető a különbség.

Játszd végig a teljes 2023-as WRC szezont! Nyerd meg a bajnoki címet a Junior WRC, WRC 2 és WRC kategóriákban egyaránt, az összes hivatalos autóval, versenyzővel és csapattal a mezőnyben. Majd vesd bele magad a rali történelmébe, és vezess több, mint 70 klasszikus autót a sportág történelméből! A játékban összesen 17 jelenlegi és klasszikus helyszín több, mint 200 szakasza vár meghódításra.

Az EA SPORTS WRC-ben minden játékmód benne van, ami egy modern autós játéktól elvárható. Nagyszabású karrier mód, autóépítés, Time Trial, cross-platform multiplayer, festésszerkesztő és sok más érdekesség. Ha kedveled a ralit, akkor az EA SPORTS WRC végtelen élményt és szórakozást kínál, a műfaj mestereinek tálalásában!

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Verseny
Cikkszám
5030949125163