24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
18 990 Ft

EA SPORTS FC 24

EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
Video

Rendeld elő* az EA SPORTS FC™ 24 Standard Editiont szept. 29. előtt, és a tiéd:

– Címlapsztár kölcsönjátékos lap (10 meccsre)
– 2 választható nagykövet kölcsönjátékos lap (1 férfi és 1 női 5 meccsre)
– Feloldott PlayStyles-hely a kluboknál
– További játékosszemélyiség-pontok a játékoskarrieren belül
– 5 csillagos felfogadható edző a menedzseri karrieren belül

Játssz nov. 1-ig az alapító státusz megszerzéséhez*.

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.09.29
Rendelhető
18 990 Ft
Részletek

Az EA SPORTS FC™ 24 a világ kedvenc játékának új korszakát jelenti: több mint 19 000 teljesen licenszelt játékossal, 700 csapattal és 30+ ligával játszhatsz a valaha létrehozott leghitelesebb futballélményben.

Kerülj közelebb a játékhoz három modern technológiával, amelyek páratlan valósághűséget biztosítanak minden meccsen: ezek a HyperMotionV**, az Opta által optimalizált PlayStyles és a forradalmasított Frostbite™ játékmotor.
A HyperMotionV úgy örökíti meg a játékot, ahogyan igazából játsszák: több mint 180 profi férfi és női mérkőzés volumetrikus adatai segítségével biztosítja, hogy a játékban a mozgás pontosan tükrözze azt, ami a valóságban a pályán történik.
A PlayStyles újraalkotja a játékban a játékosokat, jellegzetes képességekké alakítva az Optából és más forrásokból származó adatokat, így fokozva valamennyi játékos valósághűségét és egyediségét.
A forradalmasított Frostbite™ játékmotor élethű részletességgel ruházza fel a világ kedvenc játékát, így minden meccsen eddig nem látott szinten merülhetsz el a játékélményben.

Nevelj ki klublegendákat, és fejleszd játékosaidat a vadonatúj Ultimate Team™ Evolutions segítségével, illetve köszöntsd a női futballistákat is a pályán a férfiak mellett, miközben megalkotod álmaid tizenegyét!
Alakítsd kedvedre saját menedzseri és játékoskarrieredet, és csatlakozz barátaidhoz a pályán a platformok közötti cross-play*** segítségével a Clubs és a VOLTA FOOTBALL™ módban!

Az EA SPORTS FC™ 24 a futball innovatívabb jövőjének következő fejezete.

A játék virtuális fizetőeszköz opcionális játékbeli vásárlását tartalmazza, amely virtuális játékbeli elemek megvásárlására használható fel, beleértve virtuális játékbeli elemek véletlenszerű válogatását.

*Feltételek és korlátozások érvényesek. Részletek: https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers.
**A HyperMotionV technológia kizárólag PlayStation 5 konzolon érhető el.
***A Cross-play bizonyos játékmódokban engedélyezve van az azonos generációs platformokon. A Cross-play nem érhető el a Switch-verzióban.

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Sport
Cikkszám
5030942125184