24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Dobble
Dobble
5 489 Ft

Dobble

Dobble
Dobble
Dobble
Dobble
Dobble
Video

A gyorsaság és felismerés játéka nem csak gyerekeknek! A Dobble pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal. A kártyákon 8-8 különböző képecske látható, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös képeket. A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték.

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
5-40 perc
Játékosok száma
2-8 fő
Ajánlott életkor
6+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
5 489 Ft
Részletek

A Dobble olyan, mint egy kis bűvészdoboz, ha nem tudnám, hogy egy társasjátékokról beszélünk, azt hinném ezeket a kör alakú kártyákat bűvésztrükkökhöz használják. Ha még nem találkoztál a Dobbleval, akkor rögtön el is mondom, miért voltam szkeptikus korábban. A játékban kiadástól függően több vagy kevesebb kártyát találhatunk, azokon pedig szintén kiadástól függően különböző mennyiségű képeket. Állatok és különböző vicces figurák között még a Harry Potter ismert szereplőit is megtaláljuk, de nem ez az igazi különlegesség, hanem az, miként vannak ezek a kártyák megalkotva.

Bármelyik két kártyát választjuk ki a pakliból, azon lesz egy hasonlóság, teljesen mindegy, melyik két kártyáról beszélünk, mindig lesz egy olyan kép a kártyákon, amelyek megegyeznek. A játék célja pedig ezeket a lehető leggyorsabban megtalálni. Annak érdekében, hogy ez nehezebb legyen, az ábrák kisebb vagy nagyobb formában szerepelnek a kártyák különböző pontjain, így soha nem ott találjuk meg őket, ahol egy másik kártyából kiindulva keresnénk.

A Dobble dobozában több minijáték szabályait találjuk meg, amelyekben megcsillogtathatjuk a gyorsaságunkat.

Adatok
Cikkszám
ASM20731