24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
19 990 Ft

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition
Video

Fedezz fel egy világot, amit átjár a Disney és a Pixar varázslata! Fedezz fel gazdag történeteket, miközben a Disney és Pixar karakterek mellett építed a tökéletes lakónegyedet.

 

A Disney Dreamlight Valley egy hibrid az életszimulátorok és a kalandjátékok között, telis-tele küldetésekkel, felfedeznivalóval és magával ragadó tevékenységekkel, amelyekben a Disney és a Pixar ismerős karakterei szerepelnek. Az egykor idilli vidék, Dreamlight Valley egy olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterek harmóniában éltek - egészen a Felejtésig. Az éjszakai tövisek behálózták a földet és elvágták az ehhez a varázslatos helyhez kötődő csodálatos emlékeket. Mivel nem volt hová menniük, Dreamlight Valley reménytelen lakói elvonultak az Álomkastély zárt ajtói mögé. Most rajtad múlik, hogy felfedezd e világ történeteit, és visszahozd a varázslatot Dreamlight Valley-be!

 

A Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition a Disney Dreamlight Valley exkluzív dobozos kiadása, amely matricakészletet, posztert is tartalmaz az alapjáték mellett, digitális extrák társasáságban!

 

A dobozos kiadás tartalma (a készlet erejéig):

 

• Az alapjáték
• Duplaoldalas poszter (6 minta közül véletlenszerűen)
• Dreamlight Valley matricacsomag
• Digitális:

  •  Cheshire macska pulcsi
  •  5 exkluzív állatskin
  •  Cottage House házstílus
  •  14,500 moonstone (játékbeli valuta)
Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.10.27
Rendelhető
19 990 Ft
Részletek

 Fedezd fel Dreamlight Valley titkait: Szabadítsd ki az Álomkastélyt a Felejtés alattomos szorításából, és nyisd meg a Disney és Pixar karakterek egyedülálló birodalmait. Minden birodalomnak megvannak a maga kihívásai, rejtvényeket kell megoldanod és barátokat kell visszahoznod Dreamlight Valley-be.


 Kalandod a völgyben kezded, és új helyszíneket fedezel fel: Fedezd fel, mi rejtőzik a völgy legsötétebb zugaiban, és bátran nézz be a legmélyebb barlangokba, miközben kihívások elé állítanak a Disney és Pixar ikonikus hősei és gonosztevői. Ki tudja, mit - vagy kit - fedezel fel.


 Köss barátságokat Disney és Pixar-karakterekkel: Kertészkedj WALL-E-vel, főzz Remyvel, vagy horgássz Goofyval. Hogyan is lehetne jobban fókuszálni a gyűjtögetésre, kraftolásra és a Völgy újjáépítésére, mint egy barát társaságában? A kedves hercegnőtől a gonosz gonosztevőkig, Dreamlight Valley minden egyes lakója saját történetet, küldetéseket és jutalmakat tudhat magáénak. Találkozz velük minden nap, és barátkozz kedvenc Disney- és Pixar-figuráiddal.


 Állítsd vissza Dreamlight Valley régi dicsőségét: Szabadítsd ki a Völgyet a Felejtés szorításából, és hozd vissza Dreamlight Valley egykori nagyságát, miközben saját magad alakítod. A Dreamlight Valleyben teljesen testreszabható elrendezéssel, kreatív tereprendezéssel és több ezer díszítőelemmel építheted meg a tökéletes, csak neked való környéket. A Moana melletti tengerparton telepszel le, vagy Buzz Lightyeart hívod majd szomszédodnak a Plazában?


 Mutasd ki saját Disney-stílusod: Légy hercegnő, gonosz, vagy ami csak lenni szeretnél! Állíts össze egyedi ruhatárat és díszítsd ki otthonod fantasztikus tárgyak ezreivel. A Touch of Magic eszközzel akár saját mintákat is készíthetsz Disney- és Pixar-motívumok felhasználásával! Vesd be a játékbeli fényképezőgépet, és készíts egy naplementés szelfit Mirabellel, egy kulináris alkotást Remyvel, vagy egyszerűen csak örökíts meg egy pillanatot.


 Egy folyamatosan fejlődő játék: Az új tartalom azt jelenti, hogy mindig van valami friss felfedeznivaló. Találkozz új karakterekkel a Völgyben, nézd meg a legújabb ruha- és bútorkollekciókat Scrooge McDuck's boltjában, és teljesíts kihívásban bővelkedi játékbeli eseményeket! Álmodd magad vissza Dreamlight Valley-be rendszeresen, hogy új kalandokat fedezz fel!

Nintendo Switch: A doboz játékkártyát (cartridge) nem tartalmaz, kizárólag letöltőkódot. A termék aktiválásához aktív online internetkapcsolat és ingyenes Nintendo-fiók szükséges. A játék letöltéséhez és telepítéséhez SD-kártya lehet szükséges (külön megvásárolandó

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Szimulátor
Cikkszám
CEN0069