24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Diablo IV
Diablo IV
29 990 Ft

Diablo IV

Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Video

A Diablo IV a Blizzard legendás akció-RPG sorozatának új, következő generációs kiadása, amelyben ismét megküzdhetsz a pokol sötét erőivel. Lilith, a gyűlölet gyermeke bosszút fogadott, és elhatározta, hogy megnyitja az átjárót Sanctuary, az emberek világa, és a pokol között, hogy ő uralhassa a világmindenséget. Új háború készülődik a mennyek angyalai, az emberek és a pokol démonai között…

A Diablo IV-ben visszatér a sorozat remekbe szabott játékmenete, a felülnézetes akció-szerepjátékban vég nélkül pusztíthatod a sötétség hadseregeit egy nagy, szabadon bejárható világban. Öt karakterosztály közül lehet választani, egyedi képességekkel és végtelen fejlesztési lehetőségekkel. Járd be Sanctuary hatalmas tájait, foglalj el erődítményeket, kalandozz sötét barlangok mélyén, és találd meg a legjobb zsákmányt, legendás fegyvereket, páncélokat és tárgyakat. Indulj a kampányban egyedül, vagy barátokkal együtt, online kooperatív módban! Utad során emlékezetes mellékszereplőkkel találkozhatsz, elmélyedhetsz a hangulatos történetben, és élvezheted a hihetetlen endgame-et egy megosztott világban, ahol más játékosokkal is találkozhatsz, és együtt harcolhatsz velük gigászi World Boss-ok ellen.

Ha a pokol hordáit már legyőzted, és további kihívásra vágysz, akkor a Diablo IV PvP zónákat is kínál, ahol más játékosok ellen teheted próbára a saját karakteredet. Nincsenek lobbik, és a játék teljes cross-platform támogatást nyújt, így minden platformon együtt játszhatsz barátaiddal, vagy a világ legjobb Diablo játékosaival.

Az alapjáték ráadásul csak a kezdet! A Diablo IV elődeihez hasonlóan hosszútávú támogatást kap, így az elkövetkező években új eseményekkel, történetekkel, szezonokkal, jutalmakkal és sok minden mással bővül a Diablo legendás világa. Újgenerációs látványvilággal, részletesen kidolgozott, sötét helyszínekkel, változatos ellenfelekkel és küldetésekkel ez minden idők legnagyobb Diablója, amely csak arra vár, hogy te is elmerülj benne!

Kompatibilis
PS5, PS4, XBOX ONE, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.06.06
Rendelhető
29 990 Ft
Részletek

Felülnézetes akció-RPG, a legendás Diablo sorozat újgenerációs folytatása
Szállj szembe a pokol erőivel, miután Lilith, a gyűlölet gyermeke újra Sanctuary meghódítására készül
Aprólékosan kidolgozott, fotorealisztikus látványvilág

5 választható kaszt
Végtelen karakterfejlesztési lehetőségek
Egyjátékos vagy kooperatív kampány
Online PvP zónák
Megosztott világ: találkozz és játssz együtt másokkal a szabadon bejárható, nyílt világban!
Hosszútávú támogatás ingyenes új tartalmakkal, küldetésekkel, eseményekkel és sok minden mással

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Szerepjáték (RPG)
Cikkszám
1408606