24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Deeper Fishfinder START
Deeper Fishfinder START
50 990 Ft

Deeper Fishfinder START

Deeper Fishfinder START
Deeper Fishfinder START
Deeper Fishfinder START
Deeper Fishfinder START

A Deeper halradar mindössze 60 gramm, így könnyen és jól dobható. A telefonodra vagy tabletedre letölthető ingyenes Fish Deeper applikációval gyorsan és stabilan kapcsolódik. Az adatok folyamatosan, késés nélkül érkeznek, legyen szó tavi vagy gyors sodrású folyókról. Gyakorlatilag a képernyőn láthatod, mi van, mi történik épp a vízfelszín alatt! Ez által okosabban horgászhatsz, hiszen nemcsak a dobás helyét, távolságát, de a végszereléket, csalit is annak megfelelően alakíthatod, amit az adatokból kiokoskodtál. Figyelem: nem fogja meg helyetted a halat, a horgászat élménye nem veszik el, sőt, inkább megduplázódik: igazi kihívás, hogy a saját szemmel látottak és a szonár alapján kapott információk összegzésével mire jutsz! Sokkal izgalmasabb a peca!

Deeper Smart Fish Finder modern Wi-Fi kapcsolaton keresztül küldi a szonár adatokat az eszközödre, így nagyobb távolságban is jól kapcsolódik a radarhoz. Az adatok részletesen és éles képen rajzolják ki a mederrel és a felette lévő vízzel kapcsolatos adatokat. Megmutatja a mederfenék szerkezetét a növényzetet és az akadókat, részletes betekintést kapunk a halak elhelyezkedéséről - méretéről, és még sok más értékes, horgászatot segítő információt is kapsz.

Akár hétvégi harcos vagy, vagy csak időt szánnál magadra, a Deeper START halradar tökéletes választás a hobbihorgászathoz a kikötőből vagy a partról. Meghatározza a halak tartózkodási helyét, megmutatja a meder felépítését és a növényzetet, így kevesebb időt kell szánnod a jó hely megtalálására és több marad a kapásokra és a kikapcsolódásra.

 

Rendelhető
50 990 Ft
Részletek

 

 

Anyag

ABS

Kompatibilitás

iOS 14.0 and later

Android 8.0 Oreo and later

Szonár típusa

Egysugaras frekvencia (a sugár kúpszöge) 120 kHz, 40°

Mélységi tartomány

Max / Min: Max 50 m, Min 0,5 m

A szonár szkennelési mértéke

10 szkennelés/másodperc

Működési hőmérséklet tartomány

0°C-tól 40°C-ig

Belső akkumulátor

Lítium polimer, 3,7 V, tölthető, 850mAh

Tápbemenet (az akkumulátor töltéséhez)

5 V DC, max 650 mA

Adapter (a doboz nem tartalmazza, ajánlott)

Bemenet: AC 110 V/240 V. Kimenet: Micro USB A, 5 V 450 mA

Csatlakozás típusa

Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat: 802,11 b/g 2,412 GHz, egycsatornás 802,11 b, max TX power: +20 dBm, érzékenység: -91dBm 802,11 g max TX power: +17 dBm, érzékenység: -75 dBm

Csatlakozás hatósugara

Akár 50 m. A hatósugár függ az operációs rendszertől és az okostelefon típusától

Működési idő egy töltéssel

Akár 6 óra

Töltési idő

2 és fél óra

Szín

Fekete és narancssárga

Adatok
Márka
Deeper
Cikkszám
Deeper_Fishfinder_START