24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

DRAGON'S DOGMA II
DRAGON'S DOGMA II
30 990 Ft

DRAGON'S DOGMA II

DRAGON'S DOGMA II
DRAGON'S DOGMA II
DRAGON'S DOGMA II
DRAGON'S DOGMA II
DRAGON'S DOGMA II
DRAGON'S DOGMA II
DRAGON'S DOGMA II
DRAGON'S DOGMA II
DRAGON'S DOGMA II
Video

Indulj el a grandiózus kalandodra, Arisen!

A Dragon's Dogma egy egyszemélyes, történet vezérelte akció-RPG-sorozat, melyben a játékosok saját maguk alakítják élményeiket - az Arisen megjelenésétől kezdve, a hivatásukon és csapatukon át egészen addig, miként néznek szembe az eléjük kerülő kihívásokkal. A régóta várt folytatásban a Dragon's Dogma 2-ben egy mély, szabadon felfedezhető fantasy világ vár.

Utazásod során csatlakoznak hozzád a Pawnok, titokzatos túlvilági lények, egy olyan egyedi kalandban, amelyben úgy érzed majd, mintha más játékosok kísérnének, miközben a saját kalandodat éled.

Ezen elemeket a fizikai szimuláció, a mesterséges intelligencia és a legmodernebb grafika emeli új szintre, egy igazán immerzív fantasy világot keltve életre.

A kreativitásodat próbára tevő akció
Használj kardokat, íjakat és varázsolj. A Dragon's Dogma 2-ben karaktered hivatásai lehetővé teszik, hogy úgy harcolj, ahogy szeretnél.

Társaság az egyjátékos játékban
A játékosok testre szabhatják saját fő Pawnjukat, aki mindig Arisened kíséri, és további 2, más játékosoktól származó Pawnnal léphet szövetségbe.

Nézz szembe a szörnyekkel ezen világban
A város határain túl változatos szörnyekkel találkozhatsz. Döntened kell, harcba bocsátkozol-e velük, vagy más alternatívát keresel, így mindig légy tisztában csapatod összeállításával, a terepviszonyokkal és az eléd kerülő szörnyek tulajdonságaival.

E világ lakói
Utazók, kereskedők, katonák és más népek élik mindennapi életüket.
A saját céljaik és indítékaik által elfoglaltan mindannyian különböző érzelmeket mutatnak. Időnként egy küldetéshez vezethetnek, amikor odalépnek hozzád, és szívességet kérnek tőled.

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES
Megjelenés
2024.03.22
Rendelhető
Előrendelhető
30 990 Ft
Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Szerepjáték (RPG)
Cikkszám
PS5DDII