24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince (NSW)
DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince (NSW)

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince (NSW)

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince (NSW)
DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince (NSW)
DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince (NSW)
Video

Indulj egy fantasztikus világba a bosszú nevében a DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince keretén belül! Psaro fejére átok került, így képtelen bármit megsebezni, melynek ereiben szörnyvér csorog. Monster Wranglerré kell válnia, hogy létrehozhasson egy csatára képes sereget. Az erőteljes szörnyekért folyó vadászat során Psaro bejárja Nadia az évszakokkal változó, egyedi helyszíneit: bugyborékoló lávafolyókat, ősi romokat, és égbe nyúló tortatornyokat. Psaro mellé társként Rose, a jószívű elf, így együttes erővel keresnek egyre erősebb szörnyeket. Psaro sikerének kulcsa a szintézisben rejlik: egy képességben, mellyel két szörnyből hozhat létre egy erőteljes utódot. Minden új kreáció egy lépéssel közelebb viszi Psarót céljához: a szörnyek mesterévé váláshoz!

Kompatibilis
NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.12.01
Rendelhető
Előrendelhető
Részletek

EGY CSODÁLATOS VILÁG VÁR
A bugyborékoló lávafolyóktól kezdve az édességekből álló hegyekig Nadiria fantasztikus környezetei pont annyira változatosak, mint a világot benépesítő szörnyek sokasága. Az új évszakok beköszöntével a táj is drasztikusan változik: néhány szörnyfajta csak bizonyos körülmények között bukkan fel, az éles szemű szörnyvadászok pedig kihasználhatják ezt, korábban elérhetetlen helyekre is eljutva.

 

SZÁMTALAN SZÖRNYETEG VÁR ELFOGÁSRA
Több mint 500 szörnyet fedezhetsz fel és foghatsz be, melyek segíthetnek utad során, beleértve számos egyedi, korábban sosem látott szörnyet, valamint a DRAGON QUEST franchise több rajongói kedvencét is.

 

KOMBINÁLJ ÉS STRATÉGIÁZZ
Szintetizálj szörnyeket, hogy létrehozd saját, egyedi csapatod. Kreálj egy slimeot, amely a varázslatok mestere, vagy egy drackyt, amely pusztító erővel rendelkezik. Ha csatákról van szó, te döntöd el, mennyire akarsz aktív részese lenni. Minden parancsot kiadhatsz magad, vagy beállíthatsz általános parancsokat, melyeket szörnyeid követnek, de ha akarod, teljes egészében a gépre bízhatod a csatákat!

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 12 A játék tartalma 12 éves kortól megfelelő
Stílus
Szerepjáték (RPG), Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0052