24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo
DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo
232 150 Ft

DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo

DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo
DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo
DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo
DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo
Video
 

A vadonatúj Pocket 3-ban egy nagy teljesítményű, 1 hüvelykes CMOS-érzékelő dolgozik, amely részletgazdag képalkotást garantál. A 2-hüvelykes, forgatható érintőképernyővel és a teljes felbontású, gyors fókuszálással vízszintesen vagy függőlegesen pásztázhat a pontosabb észlelés és irányítás érdekében. A 4K/120fps felvételkészítés, a háromtengelyes mechanikus stabilizálás és a számos intelligens funkció révén a Pocket 3 minden mozgalmas pillanatra készen áll.

Rendelhető
Előrendelhető
232 150 Ft
Részletek

Kompakt kialakítás, lenyűgöző látvány

Ez egy 1-hüvelykes érzékelő
A Pocket 3 nagy teljesítményű, 1-hüvelykes CMOS-érzékelője kristálytiszta fény-árnyék részleteket rögzít. Kiváló optikai teljesítményének köszönhetően jelentősen jobb képminőségre képes, és gyenge fényviszonyok között is megbízható eredményt biztosít.

Profi lassított felvételek 4K/120fps-szel [1]
A 4K/120fps sebesség dinamikus, hihetetlenül finom részletességgel örökíti meg az élményeket, a lassított felvétel pedig felnagyítja a lélegzetelállító pillanatokat.

Káprázatos éjszakai felvételek
A speciális képminőség-optimalizálásnak köszönhetően a Pocket 3 éjszakai felvételei tiszta, valósághű színekkel keltik életre a gyenge megvilágítású jeleneteket.

Természetes ragyogás
A Pocket 3 a különböző bőrtónusoknak megfelelően finomhangolja az expozíciót, ezáltal közvetlen kimenetet és tiszta, ragyogó arcszíneket ér el. Készüljön fel rá, hogy amikor a képen van, az Ön arca lesz reflektorfényben.

Örökítse meg a természetet teljes pompájában
A professzionális felvételekhez elengedhetetlen 10-bites D-Log M és 10 bites HLG színmódok nagy dinamikatartományú tájképeket rögzítenek, pontos és finom színeket, valamint tiszta, élénk részleteket garantálnak.

10-bites D-Log M
A 10-bites D-Log M színmód akár egymilliárd színt is képes rögzíteni, az ultra nagy dinamikatartomány pedig minden felvételnek nagy részletgazdagságot kölcsönöz. Akár nagy kontrasztú jelenetekben, például napfelkelténél vagy naplementénél, akár színes jelenetekben, például egy burjánzó kertben, teljes spektrumú, természetes és finom színátmenetekkel teli vizuális élményt nyújt.

HLG HDR
A Pocket 3 támogatja a 10 bites HLG videofelvételt, így a HDR-képes készülékeken nagyobb dinamikatartomány érhető el. Az eredmény lenyűgöző; akár egy bíborszínű felhőkkel teli égboltot, akár egy tiszta kék tengert filmez.

Zsebméretű és kalandra kész
A kompakt és rugalmas Pocket 3 könnyedén elfér a tenyerében vagy a zsebében, így mindig készen áll a fontos pillanatok rögzítésre.


A nagy fordulat

2 hüvelykes elfordítható képernyő – forgatásra tervezve
A Pocket 3 2-hüvelykes, színes OLED-érintőképernyője vibrálóan élénk színeket és egyszerű vezérlést biztosít. A filmezés megkezdéséhez fordítsa el, a paraméterek beállításához és egyéb funkciók eléréséhez pedig egyszerűen koppintson rá.

Fókuszáljon a kedvenc dolgaira
A Pocket 3 teljes felbontású, gyors fókuszálásával a leggyorsabban mozgó témákat is könnyedén éles fókuszban tarthatja. Az új Product Showcase (termékbemutató) üzemmód az előtérben lévő tárgyra koncentrál, gyorsan és zökkenőmentesen képes egy adott témára fókuszálni, ami live streaminghez és termékbemutatókhoz tökéletes megoldást jelent.

Készen áll a rögzítésre
A zökkenőmentes felvételkészítés még sosem volt ilyen egyszerű. A háromtengelyes mechanikus stabilizátorral a kameranézet még dinamikus kameramozgások közben is stabil marad. Több stabilizációs szint közül választhat a nagy reakcióérzékenységű alapszinttől a jóval magasabb szintekig, amelyek az intenzívebb rázkódással is képesek megbirkózni.

Legyen Ön a középpontban
Az ActiveTrack 6.0 többféle témakövetési módot kínál, pl. az új Face Auto Detect (automatikus arcfelismerés) és a Dynamic Framing (dinamikus kompozíció) lehetőségeket, amelyekkel egy kézzel is készíthet zökkenőmentes, mozifilmszerű felvételeket.

Face Auto-Detect mód
Fókusztartás könnyedén A funkció a követett tárgyat következetesen a képkocka közepén tartja, miközben a kameranézet stabilan és egyenletesen halad.

Dynamic Framing (dinamikus kompozíció) mód
A nagyszerű felvételek a jó kompozíciónál kezdődnek. A beépített aranyspirál-kompozíciós technika segítségével a professzionális kameramozgás a témára rögzítve működik, és esztétikusabb felvételeket készít.

Alapszintű mód
Továbbfejlesztett stabilitás. Ha duplán rákoppint a képernyőn a témára, a kamera alapszintű tárgykövetést végez. A követett tárgy még laza kameratartás és -mozgás esetén is stabilan a képkocka közepén marad.

Csupa fül
A Pocket 3 egy három mikrofonból álló, beépített hangrögzítő rendszert alkalmaz, amely hatékonyan csökkenti a szélzajt, és minden irányból sztereó hangot rögzít. Még zajos környezetben, például koncerteken is képes pontosan azonosítani a hangforrásokat, ezáltal még magával ragadóbb hangzást biztosít. Támogatja az USB Audio protokollt, amely lehetővé teszi a külső mikrofonok és monitor-fülhallgatók gyors csatlakoztatását.

DJI Mic 2-kompatibilis, kétszemélyű rögzítés
A beépített Wi-Fi és Bluetooth modulnak köszönhetően a Pocket 3-hoz közvetlenül csatlakoztatható két DJI Mic 2 adóegység, így vlogoláshoz, interjúkhoz, live streamekhez egyaránt krisztálytiszta hangfelvételeket készíthet.

A Glamour Effects határtalan ragyogást biztosít
A Glamour Effects 2.0 még több személyre szabott szépítő lehetőséget kínál. Aktiválja a forgatható érintőképernyőn, és töltsön le anyagokat a DJI Mimo alkalmazáson keresztül az automatikus szépítéshez. Találja meg a legjobb szöget minden egyes felvételhez.

Gyors töltés, hosszú üzemidő
A Pocket 3 mindössze 16 perc alatt 80%-ra tölthető fel,[2] ami akár két órányi felvételi időt biztosít. Teljesen feltöltve akár 116 perc 4K/60fps felvétel vagy akár 166 perc 1080p/24fps felvétel rögzítésére képes,[3] így több idő marad a nagyszerű felvételek elkészítésére.

16 perc
80%-os töltöttség
40-szer [4] gyorsabb töltés*

166 perc
Rendkívül hosszú üzemidő
26 perccel [5] hosszabb üzemidő*

* Az előző generációs modellhez (DJI Pocket 2) képest
Könnyed tárolás az automatikus tengelyzárakkal
A Pocket 3 kikapcsolása után a gimbal automatikusan tárolási pozícióban rögzül, így biztonságban várja a következő kalandot.


Merítsen ötleteket, engedje szabadjára a képzeletét

Friss ötletek, végtelen lehetőségek
A Pocket 3 modellbe kreatív üzemmódok és funkciók tömkelege került, hogy az alkotói ihletnek semmi ne állhasson az útjába. Támogatja a SpinShot, a Motionlapse, a digitális zoom, a panoráma funkciót és még sok más lehetőséget, és mindez néhány érintéssel elérhető.

SpinShot
Egy kézzel 180°-os, sima kameramozgást érhet el.

Motionlapse
Örökítse meg az idő csodálatos, szürreális folyását a napfelkeltétől a nagyváros nyüzsgéséig.

Digitális zoom
Az akár 4x-es digitális zoom segítségével bármilyen felvételen közelebb kerülhet a tárgyhoz.

Panoráma
Adja meg a pazar tájaknak és jeleneteknek a megérdemelt teljes részletességet.

Teleobjektív-felvételek
Rögzítsen városképeket, természetbeli tájakat és még sok mást.

Egy kreatív társ minden alkalomra
Akár élő közvetítésre, akár webkameraként használja, a Pocket 3 rugalmas funkciókkal rendelkezik, amelyek sokoldalú és praktikus eszközzé teszik. A beépített timecode funkció még a hatékony utómunkát is megkönnyíti a professzionális vágási feladatoknál.

Live stream
A Pocket 3 támogatja a nagy felbontású élő közvetítést.

Webkamera
Használja a Pocket 3 modellt online értekezletekhez, videochatekhez és más hasonló szituációkban a stabil nézet és a rendkívül tiszta hangzás érdekében.

Timecode
Többkamerás felvételek esetén e funkció a különböző kamerák felvételeinek hatékony szinkronizálásához nyújt segítséget.

LightCut
A LightCut alkalmazás támogatja a vezeték nélküli csatlakozást és a One-Tap Edit funkciót az egyszerű filmkészítés érdekében. Képes a felvételekhez intelligens módon megfelelő sablonokat hozzáadni, ezáltal nagyszerű videókat hoz létre, amelyek minden pillanatot könnyedén dokumentálnak.
Ráadásul a szerkesztés során nincs szükség a felvételek letöltésére, ezáltal tárhelyet takaríthat meg az okostelefonon.

One-Tap Edit (szerkesztés egy érintéssel)
A LightCut az AI-alapú intelligens felismerés segítségével kiválasztja a felvételek leghangsúlyosabb pillanatait, és ezekből azonnal megosztásra kész 4K videókat készít.

Különféle videósablonok
Válasszon a vlogokhoz, utazásokhoz, bulikhoz, családi eseményekhez, háziállatokhoz, ételekhez, a mindennapi élethez stb. használható sablonok széles választékából. Szerkessze a felvételeket könnyedén, és élvezze a filmes tartalmakat másodperceken belül.

 

 Alkotásra inspiráló kiegészítők

- Osmo Pocket 3 Black Mist szűrő [6]
A Black Mist szűrő az egyszerű használat érdekében mágneses rögzítésű. Tompítja a becsillanásokat, lágyítja a bőrtónusokat, ezáltal egyedülálló, magával ragadó képhatást nyújt.

- Osmo Pocket 3 Wide-Angle (nagy látószögű) objektív [6]
A nagy látószögű objektív felhelyezésével a kamera látószögét 108°-ra növelheti, így minden képkockán többet rögzíthet. A mágneses rögzítésnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen felhelyezhető és levehető.

- Osmo Mini Tripod (állvány) [6]
A Mini állvány rugalmas, hordozható, és a készülék felszereléséhez 1/4”-20-as csavarral rendelkezik.

- Osmo Pocket 3 Battery Handle (akkumulátoros markolat) [6]
Az akkumulátoros markolat egy beépített, 950 mAh-s akkumulátort tartalmaz, amely a Pocket 3-hoz csatlakoztatva körülbelül 62%-kal növeli az üzemidőt. [7] Támogatja a működés közbeni cserét, és egy USB-C porttal is rendelkezik, amely külső hangeszközök csatlakoztatására használható. Az alján található 1/4”-es menettel kameraállványra vagy más hasonló tartozékra szerelhető.

- DJI Mic 2 adóegység [6]
A DJI Mic 2 adóegység a profi szintű hangminőség érdekében tiszta hangfelvételt biztosít. Egy adóegység működési ideje hat óra, és 8 GB belső tárhellyel rendelkezik, amely elegendő akár 14 órányi 48 kHz-es, 24 bites hang tömörítés nélküli tárolására.

- Osmo Pocket 3 mágneses ND-szűrőkészlet [6]
A mágneses ND-szűrőkészlet ND16, ND64 és ND256 szűrőket tartalmaz. A mágneses kialakítás megkönnyíti a felhelyezést és levételt.

- Osmo Pocket 3 bővítőadapter [6]
A bővítőadapter egy vakupapucsot és egy akciókamera-csatlakozót tartalmaz.

- Osmo Pocket 3 hordtáska [6]
A kifejezetten a Creator Combo szetthez tervezett hordtáska kényelmes tárolást biztosít az összes eszköz és tartozék számára. 

Lábjegyzet

Megjegyzés: A termék első használatakor az aktiváláshoz a DJI Mimo alkalmazás szükséges.

1. A 4K/120fps videofelvétel csak lassított felvételi módban támogatott. A 25 °C-os laboratóriumi körülmények között végzett mérés alapján a maximális folyamatos videórögzítési idő kb. 22 perc (Európában kb. 18 perc).
2. Az Osmo Pocket 3 egy 1300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor 16 perc alatt 80%-ra, 32 perc alatt pedig 100%-ra tölthető. A mérés laboratóriumi környezetben, DJI 65W PD töltő használatával történt (külön megvásárolható).
3. A mérés 25 °C-os laboratóriumi környezetben, kikapcsolt Wi-Fi-vel és kikapcsolt képernyővel történt; a teszteredmény csak tájékoztató jellegű.
4. A laboratóriumi környezetben, 5 V / 2 A-es töltő használatával végzétt mérés alapján a DJI Pocket 2 48 perc alatt tölthető fel 80%-ra.
5. A laboratóriumi környezetben történt mérés alapján a DJI Pocket 2 folyamatos videórögzítési ideje 1080p/24fps videó esetén 140 perc.  Az adat csak tájékoztató jellegű.
6. A tartozék külön megvásárolható.
7. A 25 °C-os, laboratóriumi környezetben végzett mérés alapján az Osmo Pocket 3-hoz csatlakoztatott, teljesen feltöltött akkumulátoros markolat mintegy 62%-kal növelheti az üzemidőt (ez 1080p/24fps videó rögzítése esetén 103 perccel hosszabb üzemidőt jelent). Az adat csak tájékoztató jellegű.

Adatok
Márka
DJI
EAN
6941565969873
Cikkszám
2808861