24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

DJI Osmo Action 4 Standard Combo
DJI Osmo Action 4 Standard Combo
179 990 Ft

DJI Osmo Action 4 Standard Combo

DJI Osmo Action 4 Standard Combo
DJI Osmo Action 4 Standard Combo
DJI Osmo Action 4 Standard Combo
DJI Osmo Action 4 Standard Combo
Video

Rögzítse a pillanatok mámorát lenyűgöző képminőséggel és páratlan rugalmassággal, még akkor is, amikor a fények már kihúnynak. Az Osmo Action 4 lehetővé teszi a kalandorok számára, hogy minden másodpercet megörökítsenek, megosszák az élményt, és megadják a hangot.

 Megadja a hangot

1/1,3 hüvelykes érzékelő és lenyűgöző képalkotás gyenge fényviszonyok között is
10 bites D-Log M színteljesítmény
Fagyálló akkumulátor hosszú élettartammal 
4K/120 fps, 155°-os, ultraszéles látószög [1]
Mágneses gyorskioldó, natív függőleges videó [2]
360° HorizonSteady
18 méteres mélységig vízálló
Dupla, színes érintőképernyő

Rendelhető
179 990 Ft
Részletek

Akciókamera a kategória legjobb képminőségével

Gyújtsa be a rakétákat
Rögzítse a pillanatok mámorát lenyűgöző képminőséggel és páratlan rugalmassággal, még akkor is, amikor a fények már kihúnynak. Az Osmo Action 4 lehetővé teszi a kalandorok számára, hogy minden másodpercet megörökítsenek, megosszák az élményt, és megadják a hangot.

1/1,3 hüvelykes képérzékelő
Amikor az Action 4-gyel rögzíti a pillanatokat, minden egyes képpontból a lehető legtöbbet hozhatja ki. A széles f/2,8 rekesznyílás és a 2,4 μm-egyenértékű pixelméret részletgazdag felvételeket biztosít napkeltétől napnyugtáig, és még tovább.

10 bites D-Log M színteljesítmény
A 10 bites D-Log M [3] színmód több mint egymilliárd színt és szélesebb dinamikatartományt biztosít az utómunkához.

4K/120fps
A legjobb mozdulatok megérdemlik a leheletfinom lassított felvételeket. Az Action 4 ezért 4K UHD 120 fps felvételek készítésére képes, [4] és ezáltal lehetővé teszi a látványos időmanipulációs effektusokat.

155°-os, ultraszéles látószög
Tapasztalja meg az ultraszéles látószög élményét, amely magába rántja a nézőt, és az emberi szem látásélményéhez közeli perspektívát nyújt.

Helyzetfüggő stabilizálás

360° HorizonSteady
A 360°-os HorizonSteady funkció jóval túlmutat az egyszerű akciókamera-stabilizáláson. Bármilyen szögben képes korrigálni a vízszintes dőlést, függetlenül attól, hogy hány szaltón, pörgésen vagy fordulaton megy át az operatőr.

Esetleg valami kevésbé extrém dolgot tervez? Próbálja ki a HorizonBalancing funkciót, amely ±45°-ig korrigálja a vízszintes dőlést.

RockSteady 3.0
Viszlát, kamerarázkódás. A RockSteady 3.0 még 4K/120fps felvételek készítésekor is megbízhatóan stabilizálja az első személyű felvételeket.

Kalibrálható színhőmérséklet
A fejlett színhőmérséklet-érzékelő élethű tónusokat biztosít kültéren, beltéren és víz alatt, hogy a színek vibrálóan élénkek legyenek.

Élénk víz alatti felvételek
A DJI Mimo mostantól képes szinkronizálni az Action 4 színhőmérséklet-érzékelőjének vizuális információit, és így szemet gyönyörködtető víz alatti részletek rögzítésére képes.

 

Mindig készen áll

Kit érdekelnek a határok?

A határok azért vannak, hogy áthágjuk őket. Az Action 4 akciókamerát pontosan erre tervezték: számtalan olyan funkcióval rendelkezik, amelyek roppant hatékonyak és intuitívak.

Határtalan kreativitás, intuitív vezérlés

Mágneses gyorskioldó
Az Action 4 mágneses gyorskioldós kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan váltson, ha a pillanat úgy kívánja.

Natív függőleges felvételkészítés
Könnyedén és rugalmasan válthat függőleges videózásra. A vízszintes-függőleges védőkeret lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt átváltson függőleges tájolásra, és veszteségmentes felvételeket készítsen.

Kettős érintőképernyő
A kettős vízálló [5] érintőképernyőnek köszönhetően szelfikészítés, üzemmódváltás vagy videolejátszás közben nem kell többé megfordítani az akciókamerát a paraméterek beállításához.

Egyéni üzemmódok, gyorsváltó gomb
A SnapShot és más hasonló funkciók gondoskodnak arról, hogy soha ne maradjon le a legnagyszerűbb pillanatokról. Mentse el a gyakran használt beállításokat a C1–C5 gyorsbillentyűkre, és váltson az üzemmódok között menet közben a gyorsváltó gomb vagy a hangutasítások segítségével.

Robusztus teljesítmény, kompakt kialakítás
16 méterig vízálló
Merüljön magabiztosan, és élvezze a könnyű kezelhetőséget még vizes kézzel is. Az Action 4 modellt úgy tervezték, hogy védőtok nélkül is kibírjon akár 18 méteres mélységet. [6]

Rendkívül hosszú akkumulátor-élettartam, gyorstöltés támogatása
A több mint 2,5 órás üzemidőnek [7] köszönhetően mindig készen áll a bevetésre. És amikor végül eljön a töltés ideje, a gyorstöltés teszi a dolgát. A készülék mindössze 18 perc alatt 80%-ra tölthető fel. [8] Csak kapcsolja be, és máris használhatja.

Hosszú akkumulátor-üzemidő - Több mint 2,5 óra | Gyorstöltés - Akár 80%-os töltöttség 18 perc alatt

Alacsony hőmérséklet, nagy teljesítmény
A fagyálló akkumulátor lehetővé teszi, hogy az Ön kreativitása a legnagyobb zimankóban is kibontakozhasson. Akár –20 °C-os hidegben is videózhat, akár 150 percen át. [9]

MI-alapú szelfibot-eltávolítás
A továbbfejlesztett InvisiStick funkció a legkülönbözőbb helyzetekben is képes eltüntetni a szelfibotot a felvételekről, [10] amivel lélegzetelállító perspektívát kölcsönöz a videóknak.

GPS Bluetooth távvezérlő használata a pályán
Rögzítse a teljes képet a GPS Bluetooth távvezérlő segítségével. [11] Olyan adatokat rögzíthet és helyezhet el a felvételen, mint pl. a sebesség, a lejtő dőlésszöge, a gyorsulás és még sok más adat, amelyek segítenek átélni az akció minden izgalmát.

Emelje a hangulatot

Kibővített rögzítési lehetőségek
Az Action 4 dinamikus felvételi lehetőségei, a kristálytiszta hang, vagy a zökkenőmentes utólagos szerkesztési lehetőségek mind a gyors sportok pengeéles rögzítését szolgálják.

Sztereó felvétel
A képanyagot a beépített mikrofonoknak köszönhetően éles, tiszta hang teszi teljessé, amely magas minőségű hangfelvételeket garantál. Az Action 4 a még gazdagabb felvételi lehetőségek érdekében támogatja a DJI Mic külső csatlakoztatását.

Környezeti zajok csökkentése
Az Action 4 a jobb hanghűség és a minden irányú felvételek érdekében három mikrofonnal rendelkezik. Az akciókamera alján található rejtett mikrofon, valamint a fejlett szélzajcsökkentő szoftver még szeles vagy gyorsan mozgó helyzetekben is tiszta hangot biztosít.

Vezeték nélküli mikrofon
Az Action 4 kompatibilis a DJI Mic [11] külső mikrofonnal, amelynek átviteli hatótávolsága akár 250 méter is lehet. [12] Az Action 4 egy Type-C – 3,5 mm-es jack átalakító kábel segítségével más külső mikrofonokhoz is csatlakoztatható.
* A teljes körű hangélményhez használjon fejhallgatót.

Élő videoközvetítés Wi-Fi-n keresztül
Az Action 4 támogatja az élő közvetítést Wi-Fi-n keresztül, vagy a telefon hotspot funkciójának használatával. Egyszerűen válassza ki a kívánt platformot és felbontást, és csatlakozzon a világhoz.

Használjon külső tápegységet, hogy akciókamerája a hosszabb közvetítések során is feltöltve maradjon, és így biztosítsa a folyamatos közvetítést.

Hangalapú vezérlés

Hangvisszajelzés
Nyomja meg röviden a Quick Switch gombot, és a kamera megmondja az aktuális felvételi módot. E lehetőséggel olyankor is kiválaszthatja a kívánt üzemmódot, ha épp nem látja a kijelzőket.
Hangvezérlés
Ha foglalt a keze, próbálja ki a hangvezérlést. [13] A különböző hangparancsok élvezetes, kéz nélküli forgatást tesznek lehetővé.

Timecode-szinkronizálás
Az Action 4 beépített timecode-funkciójának köszönhetően több kamera felvételeit is szinkronizálhatja, így hatékonyabbá teheti az utómunkát.

LightCut alkalmazás

MI-alapú szerkesztés
A LightCut alkalmazás automatikusan felismeri a felvételek elemeit, és felajánlja az ideális felvételi sorrendet, így egyetlen érintéssel kiváló 4K HD videót készíthet. Számos sablon közül választhat, így bármilyen élménygazdag, kifejező tartalmat létrehozhat.

További információk a LightCut alkalmazásról

Szerkesztés egyetlen érintéssel
A LightCut képes felismerni a felvételeken belüli témákat, majd automatikusan szerkeszti azokat, és 4K/60fps videókat készít.
Sablonokkal feltöltve
A LightCut alkalmazás az Action 4 felhasználási forgatókönyveihez igazodik. Képes automatikusan felismerni a kerékpáros, búvár, szörf- vagy sí-/snowboard-klipeket, és intelligens módon párosítani őket a sportág-specifikus sablonokkal, ezáltal nagyívű klipeket tud létrehozni. Külön sablonok állnak rendelkezésre kempingezéshez, vlogoláshoz, utazáshoz és bulikhoz is.
Vezeték nélküli kapcsolat
A gyors előnézet és az automatikus szerkesztés érdekében vezeték nélkül csatlakozhat az Action 4 kamerához Wi-Fi-n keresztül, anélkül, hogy a felvételeket le kellene tölteni a kamerából – ezáltal tárhelyet spórolhat az okostelefonon.
 

Minden igényt lefedő tartozékok*

Kiegészítők, amelyek felerősítik a mondanivalót
Az intuitív és rendkívül praktikus új tartozékok még a legpörgősebb jelenet dinamikáját is képesek fokozni.

Hegyi kerékpározás
Osmo Action Chest Strap Mount – mellkaspántos rögzítő
Intenzív, magával ragadó első személyű látványt biztosít. Kényelmesen hordható, állítható a kamera dőlésszöge.

Osmo Action Helmet Chin Mount – állrögzítő sisakhoz
Olyan lélegzetelállító kameraperspektívát nyújt, amely nagyon közel áll a felhasználó közvetlen látószögéhez. Könnyen össze- és szétszerelhető, és számos sisaktípuson működik.

Búvárkodás
Osmo Action 60m Waterproof Case – vízálló tok
A nagy szilárdságú üvegnek köszönhetően 60 méteres mélyégig [7] vízálló védelmet nyújt, így még mélyebb víz alatti forgatásokat tesz lehetővé.

 

DJI Floating Handle – markolat
A csúszásgátló markolat kényelmes és könnyen fogható. Az üreges kialakításnak köszönhetően elengedéskor a markolat a vízfelszínre emeli az akciókamerát, így anélkül készíthet felvételeket, hogy a készülék elvesztésétől kellene tartania. Az univerzális csatlakozó könnyen levehető, és a vízálló tokhoz csatlakoztatható.

Síelés/snowboardozás
Osmo Action 1,5m Extension Rod Kit – rúdkészlet
Kis méretű, könnyen fogható, és 0,3-tól 1,5 méterig rugalmasan kihúzható. Különösen alkalmas szelfikhez és több szögből készített felvételekhez. Az alján található 1/4 colos menetes furat lehetővé teszi a tartozékokkal való bővítést a sokoldalú használat érdekében.

 

Osmo Action Adhesive Base Kit – öntapadós kameratalp
Az öntapadós kameratalp nagy méretű 3M ragasztófelülettel rendelkezik, [14] amely erős kötőerőt biztosít a biztonságos rögzítéshez, ezáltal intenzív mozgással járó jelenetek készítését is lehetővé teszi.

Kerékpározás
Osmo Action Bike Seat Rail Mount – rögzítőkonzol kerékpárüléshez
A tartós alumíniumötvözetből készült Bike Seat Rail Mount rögzítőkonzol egyszerűen felszerelhető, és egyedülálló perspektívát nyújt minden tekeréshez.

Osmo Action Mini Handlebar Mount – kormányrögzítő
A több szögből történő filmezés érdekében támogatja a 360°-ban elforgatható nézetet. Egyszerűen, szerszámok nélkül felszerelhető. A cső átmérője állítható, [15] így különböző modellekhez is alkalmas.

Osmo Action 360° Wrist Strap – csuklópánt
Az Osmo Action 360° csuklópánttal a kezén vagy a csuklóján viselheti az akciókamerát, így magával ragadó első személyű felvételeket készíthet, illetve a kézi felvételkészítés után gyorsan elteheti a kamerát.

Extra tartozékok
Osmo Action GPS Bluetooth távirányító
Viselje a csuklóján vagy rögzítse a kormányra, így távolról vezérelheti a felvétel indítását. A sportadatokat a beépített GPS segítségével rögzítheti, és a DJI Mimo alkalmazással beteheti őket a videóba, így még átélhetőbb videókat készíthet.

Osmo Action Mini Extension Rod – hosszabbító rúd
Tenyérnyi helyen elfér. Négy szakaszban kihúzható. Hosszú ideig kényelmesen kézben tartható. Az alján található beépített fotóállvány a stabil felvételkészítés érdekében biztonságosan a helyén tartja a kamerát. A felső gömbcsuklós kialakítás kényelmesebbé teszi a szögbeállítást.

Osmo Action Mini Handlebar Mount – kormányrögzítő
A több szögből történő filmezés érdekében támogatja a 360°-ban elforgatható nézetet. Egyszerűen, szerszámok nélkül felszerelhető. A cső átmérője állítható, [15] így különböző modellekhez is alkalmas.

Osmo Action 360° Wrist Strap – csuklópánt
Viselje a kamerát a kezén vagy a csuklóján kerékpározás közben, így magával ragadó első személyű felvételeket készíthet, és egy mozdulattal beállíthatja a felvétel szögét.

Osmo Action Bite Mount – szájba helyezhető tartó
Foggal tarthatja a kamerát, így szörfözés vagy kerékpározás közben is tud első személyű felvételeket készíteni, anélkül, hogy kézben kellene tartania. Tartós, élelmiszeripari minőségű anyagból készült [16] a kényelmes, biztonságos és könnyed felvételek készítése érdekében.

Osmo Backpack Strap Mount – pántos rögzítő hátizsákra
Gyorsan rögzítse a kamerát a hátizsákjához, így a kinti tevékenységek során is készíthet első személyű felvételeket. Emellett biztonságosan tudja tárolja az akciókamerát, amikor épp nem használja.

Osmo Action Multifunctional Battery Case – többfunkciós akkumulátortartó tok
Három akkumulátor és két microSD kártya tárolására alkalmas. Képes intelligens módon, gyorsan feltölteni a három akkumulátort, és ezekkel együtt power bankként használható más eszközök, például okostelefonok töltésére.

DJI Mic mikrofon
A DJI első kétcsatornás, vezeték nélküli mikrofonrendszere kiváló hangrögzítési teljesítményt nyújt, ezáltal pontosabb, valósághűbb hangot rögzít, és jelentősen jobb minőségű videoanyagok készítését teszi lehetővé.

Osmo Action Hanging Neck Mount [17] – kameratartó nyakpánt
A kameratartó nyakpánt egyedi szilikongél anyagot használ, amely kényelmesen viselhető és könnyen hajlítható. Használja első személyű felvételek gyors készítéséhez horgászat, utazás stb. közben.

* Az ebben a szakaszban felsorolt tartozékok külön megvásárolhatók.

3D és AR előnézetek

Szeretne többet látni? Itt mindent megtalál
3D
Szemmel láthatóan sokoldalú, átfogó képességek
A megtekintéshez kattintson és húzza arrébb a képet.
AR
Nézze meg közelebbről minden szögből.
Az Action 4 AR-nézetéhez az iOS kamerájával olvassa be a QR-kódot.
* Az itt látható méretek eltérhetnek a tényleges termék méreteitől.
** iOS 13, iPadOS 13, ARCore 1.9 vagy magasabb verziójú rendszer szükséges.
 

[1] A 155°-os látószög támogatja az akár 4K/60fps videofelvételt; ehhez a stabilizációt ki kell kapcsolni.
[2] A függőleges felvételek készítéséhez vízszintes-függőleges védőkeret szükséges.
[3] A 10 bites színmélység csak a D-Log M színmódban támogatott.
[4] A 120fps magas képkockasebesség 1080p, 2,7K 16:9 és 4K 16:9 videókhoz alkalmazható.
[5] Az elülső és a hátsó kijelző, valamint az objektívvédő üveg víztaszítóságát az AF-bevonat biztosítja, amelynek hatékonyságát azonban a véletlen karcolások ronthatják.
[6] Az akciókamera használata előtt zárja be az akkumulátortartó és az USB-C port fedelét, és szorosan húzza meg az objektívvédő üveget. Hosszú ideig tartó víz alatti felvételek készítéséhez vagy nagy víznyomású környezetben ajánlott a vízálló tok használata. Az Osmo Action 4 és a hozzá tartozó vízálló tok IP68-as vízállósági besorolással rendelkezik. Ne használja a kamerát termálvízben vagy szélsőséges víz alatti környezetben, illetve ne hagyja, hogy maró vagy ismeretlen folyadékokkal érintkezzen.
[7] 25 °C-os laboratóriumi környezetben és 1080p/24fps (16:9) sebességgel, bekapcsolt RockSteady, kikapcsolt Wi-Fi mellett, kikapcsolt kijelzővel tesztelve. Az adatok csak tájékoztató jellegűek.
[8] 25 °C-os laboratóriumi környezetben tesztelve a DJI 30 W-os USB-C töltő használata közben, kikapcsolt fotózás/videófelvétel funkcióval és kikapcsolt képernyőkkel. Az adatok csak tájékoztató jellegűek.
[9] –20 °C-os laboratóriumi környezetben, 1080p/24fps (16:9) sebességgel, bekapcsolt RockSteady, kikapcsolt Wi-Fi mellett, kikapcsolt kijelzővel tesztelve. Az adatok csak tájékoztató jellegűek.
[10] Az InvisiStick legfeljebb 1920×1440-es felbontású videót támogat, ha az eltávolítás a felhőben történik, és legfeljebb 1280×960-as felbontású videót, ha az eltávolítás helyben történik.
[11] Külön megvásárolható.
[12] FCC-kompatibilis. A tesztelés nyílt, kültéri, zavaró jelforrás nélküli környezetben történt.
[13] Jelenleg csak a mandarin kínai és az angol nyelvet támogatja. A funkciót csendes környezetben használja, és ügyeljen rá, hogy a kiejtése tiszta és érthető legyen.
[14] Az ideális rögzítési hőmérséklet-tartomány –10 és +40 °C között van. Ne rögzítse ívelt felületekre, és ügyeljen rá, hogy a rögzítési felület tiszta legyen. Felhelyezés után ajánlott 10 másodpercig rányomni a rögzítési felületre, és használat előtt 30 percig hagyni, hogy megkössön a ragasztás.
[15] Az Osmo Action Mini Handlebar Mount kormányrögzítő 8–35 mm átmérőjű, kerek keresztmetszetű kormányokon használható.
[16] Az Osmo Action Bite Mount szájba helyezhető tartó szájjal érintkező műanyag része megfelel az FDA vizsgálati szabványának.
[17] Bizonyos extrém sportok, például sziklamászás és búvárkodás esetén óvatosan járjon el. A fulladás veszélyének elkerülése érdekében ügyeljen arra, hogy semmilyen idegen tárgy ne tekeredjen a nyaka köré.
[18] 25 °C-os laboratóriumi környezetben tesztelve 1080p/30fps sebességű, normál módú videó rögzítése közben, kikapcsolt kiterjesztett képminőséggel (Enhanced Image Quality), valamint kikapcsolt elektronikus képstabilizátorral és képernyőkkel. Az adat csak tájékoztató jellegű.
[19] A maximális üzemidő tesztelése 1080p/30fps sebességű videofelvétel rögzítése közben (energiatakarékos üzemmódban), kikapcsolt elektronikus képstabilizátorral, laboratóriumi körülmények között történt.
[20] Timelapse és lassított felvétel üzemmódban az elektronikus képstabilizátor (EIS) nem használható. A HorizonSteady csak 1080p/2,7K videót (≤60fps) t
ámogat 16:9-es képaránnyal, a HorizonBalancing pedig csak 1080p/2,7K/4K videót (≤60fps) 16:9-es képaránnyal.

Adatok
Márka
DJI
Cikkszám
2808797
SPECIFIKÁCIÓ
Méretek 70,5 × 44,2 × 32,8 mm (H × SZ × M)
   
Súly 145 g
   
Vízálló 18 m vízálló tokkal, 60 m vízálló tokkal
  Használat előtt zárja le az elemtartó rekesz fedelét és az USB-C port fedelét, és húzza meg az üveglencse fedelét. Javasoljuk, hogy a vízálló tokot hosszú ideig tartó víz alatti fényképezéshez vagy nagy víznyomású környezetben végezze. Az Osmo Action 4 és vízálló tokja IP68 vízállósági minősítéssel rendelkezik. Ne használja a fényképezőgépet forró forrásokban vagy szélsőséges víz alatti környezetben, és ne hagyja, hogy maró hatású vagy ismeretlen folyadékokkal érintkezzen.
   
Mikrofonok száma 3
   
Érintőképernyők  
   
Előlapi képernyő 1,4 hüvelykes, 323 ppi 320 × 320
   
Hátsó képernyő 2,25 hüvelykes 326 ppi 360 × 640
   
Első/hátsó képernyő fényereje 750±50 cd/m²
   
Támogatott SD kártyák microSD (akár 512 GB)
   
Javasolt microSD kártyák  
   
Ajánlott modellek SanDisk Extreme Pro 32GB V30 A2 UHS-I Speed Grade 3, Kingston Canvas Go!Plus 64GB UHS-I Speed Grade 3, Kingston Canvas Go!Plus 128GB UHS-I Speed Grade 3, Kingston Canvas React Plus 64GB UHS-II Speed Grade 3, Kingston Canvas React Plus 128GB UHS-II Speed Grade 3, Kingston Canvas React Plus 256GB UHS-II Speed Grade 3, Lexar Pro 512GB SDXC UHS-I V30 R160/W120 (1066x), Lexar Pro 256GB SDXC UHS-I V30 R160/W120 (1066x)
   
Kamera  
Érzékelő 1/1,3 hüvelykes CMOS
   
Objektív FOV:155°
   
Rekesz f/2.8
   
Fókusztartomány 0,4 m-től ∞-ig
   
ISO tartomány Fotó:100-12800, Videó:100-12800
   
Elektronikus zársebesség Fotó:1/8000-30 s, Videó:1/8000 s a másodpercenkénti képkockák határáig
   
Max fotófelbontás 3648×2736
   
Zoomolás  
   
Digitális zoom Fotó:4×, Videó:Max. 2×
   
Lassított felvétel/Timelapse Nem áll rendelkezésre
   
Fényképezési módok  
Egyedülálló kb. 10 MP
   
Visszaszámlálás Ki/0,5/1/2/3/5/10 s
   
Normál felvétel 4K (4 3):3840×2880@24/25/30/48/50/60fps; 4K (16:9):3840×2160 @ 100/120 képkocka/mp; 4K (16:9):3840×2160 @ 24/25/30/48/50/60 fps; 2,7K (4:3):2688×2016@24/25/30/48/50/60fps; 2,7K (16:9):2688×1512@100/120fps; 2,7K (16:9):2688×1512@24/25/30/48/50/60fps; 1080p (16:9):1920×1080@100/120/200/240fps; 1080p (16:9):1920×1080 @ 24/25/30/48/50/60 fps
   
Lassított felvétel 4K:4× (120fps), 2.7K:4× (120fps), 1080p:8× (240fps), 4× (120fps)
   
Hyperlapse 4K/2,7K/1080p:Auto/×2/×5/×10/×15/×30
   
Timelapse 4K/2.7K/1080p@30fps
   
Időközök 0,5/1/2/3/4/5/6/8/10/15/20/25/30/40 s
   
Időtartam 5/10/20/30 perc, 1/2/3/5 óra, ∞
   
Stabilizáció  
   
EIS RockSteady 3.0, RockSteady 3.0+
   
HorizonBalancing HorizonSteady
   

Az EIS nem támogatott lassított és időzített módban.

A HorizonSteady csak akkor érhető el,

ha a videó felbontása 1080p (16

9) vagy 2,7K (16:9) 60 képkocka/mp vagy annál kisebb képsebességgel. A HorizonBalancing csak akkor érhető el, ha a videó felbontása 1080p (16:9), 2,7K (16:9) vagy 4K (16:9) 60 képkocka/másodperc vagy az alatti képkockasebességgel.
   
Maximális videó bitsebesség 130 Mbps
   
Támogatott fájlrendszer exFAT
   
Fényképformátum JPEG/RAW
   
Videó formátum MP4 (H.264/HEVC)
   
Beépített tárolókapacitás A fényképezőgép nem rendelkezik beépített tárhellyel, de a tárkapacitás bővíthető microSD kártya behelyezésével.
   
Hangfelvétel 48 kHz 16 bites; AAC
   
Akkumulátor  
   
Típus LiPo 1S
   
Kapacitás 1770 mAh
   
Energia 6,8 Wh
   
Feszültség 3,85 V
   
Üzemi hőmérséklet -20° és 45° C között (-4° és 113° F között)
   
Töltési hőmérséklet 5–40 °C (41–104 °F)
   
Működési idő 160 perc
   
Szobahőmérsékleten (25°C/77°F) és 1080p/24fps (16 9) mellett tesztelve, bekapcsolt RockSteady-vel, kikapcsolt Wi-Fi-vel és kikapcsolt képernyővel. Ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek.
   
Kapcsolat  
   
Wi-Fi működési frekvencia 2,400-2,4835 GHz, 5,150-5,250 GHz, 5,725-5,850 GHz
   
Wi-Fi protokoll 802.11 a/b/g/n/ac
   
Wi-Fi adóteljesítmény (EIRP)  
   
2,4 GHz < 15 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
   
5,1 GHz < 16 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
   
5,8 GHz < 14 dBm (FCC/CE/SRRC)
   
Bluetooth működési frekvencia 2,400-2,4835 GHz
   
Bluetooth átviteli teljesítmény (EIRP) <3 dBm
   
Bluetooth Protokoll BLE 5.0
Doboz tartalma

Osmo Action 4 × 1
Osmo Action Extreme akkumulátor × 1
Osmo Action vízszintes-függőleges védőkeret × 1
Osmo Action gyorskioldó rögzítő adapter × 1
Osmo Action ívelt ragasztóalap × 1
Osmo rögzítőcsavar × 1
Type-C PD-kábel × 1
Osmo Action lencsevédő × 1
Osmo Action csúszásgátló lap × 1
DJI matrica × 1