24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL)
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL)
489 990 Ft

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL)

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL)
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL)
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL)
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL)
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL)
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL)
Video

Nem egészen 249 g | 4K/60fps True Vertical – függőleges felvételek készítése | Minden irányú akadályérzékelés | Nagyobb akkumulátorkapacitás | 20 km-es FHD videójel-átvitel | ActiveTrack 360°

Rendelhető
489 990 Ft
Részletek

Maximálisan Mini

Mini a nagyok képességeivel
A Mini 4 Pro a DJI eddigi legfejlettebb mini kamerás drónja. [4]Nagy teljesítményű képalkotó képességekkel, minden irányú akadályérzékeléssel, tárgykövető üzemmódra képes ActiveTrack 360° funkcióval, valamint 20 km-es FHD videoátvitellel rendelkezik, így még több szeretni valót kínál a profiknak és a kezdőknek egyaránt. 

Csak nyugalom
Vegye elő, amikor a pillanat úgy kívánja. A nem egészen 249 g tömegű DJI Mini 4 Pro drónt a kényelmes utazás közbeni használatra tervezték, és a drón használatához a csekély tömege miatt a legtöbb országban és régióban nincs szükség képesítésre vagy regisztrációra.

Nagyra nőtt képalkotási teljesítmény
A DJI Mini 4 Pro kamerájában egy Dual Native ISO Fusion funkcióra képes 1/1,3 hüvelykes CMOS-érzékelő van, amely f/1,7 rekeszértékkel és 2,4 μm-es, 4 az 1-ben pixelekkel rendelkezik, így játszi könnyedséggel rögzít összetettebb részleteket is. [5]A több fény/árnyék részlet és a nagy dinamikatartomány kompromisszumok nélküli eredményt jelent minden képkockán.

Maximális vizuális hatás
A 4K/60fps HDR és 4K/100fps videók a mozgalmas jeleneteket végre a megérdemelt részletgazdagsággal rögzítik, míg a 10 bites D-Log M és HLG lenyűgöző színskálát biztosít, és nagyobb rugalmasságot kölcsönöz a szerkesztés és megosztás során.

4K/60fps HDR felvételek
Megőrzi a pillanat természetes csodáját. A 4K/60fps HDR segítségével élethű minőségben oszthatja meg a naplemente vagy a napfelkelte finom árnyalatait.

4K/100fps lassított felvételek
Készítsen olyan videót, amelynek minden képkockája a székhez szegezi a nézőt. A 4K felbontású lassított felvételekkel 100 kép/mp sebességgel rögzítheti az akciót az erdőben, a tengerparton vagy a saját kertjében.

Borítsa fénybe az éjszakát
A Mini 4 Pro éjszakai videók továbbfejlesztett zajcsökkentő algoritmusa hatékonyan kiküszöböli a zajt, és közvetlenül a kamerán lehetővé teszi a tisztább, jobb minőségű felvételek készítését.

1,07 milliárd szín
A felvételeket 10 bites D-Log M felbontásban rögzítheti, több mint egymilliárd szín használatával. A természetes színátmenetek és a finom, teljes spektrumú részletek azt jelentik, hogy a Mini 4 Pro professzionális utómunkát és szakértői szintű kreatív szerkesztési rugalmasságot tesz lehetővé.

Minden platformon dinamikus látvány
Bárhol teszi közzé a tartalmat, a HLG funkciónak köszönhetően a természetes színek és a fényerő a nagy dinamikatartománynak köszönhetően korrekció vagy formátumkonverzió nélkül is mindig élethű marad.

RAW formátumú képek
Gyakran az apró dolgok számítanak a legtöbbet. Őrizzen meg minden apró részletet a 48 megapixeles RAW formátum és az új generációs SmartPhoto [6] segítségével, amely a HDR képalkotás, a jelenetfelismerés, valamint egyéb képességek ötvözésével készít kiemelkedő képeket.

Többet többféleképpen látni

True Vertical – függőleges felvételek készítése
A funkció lehetővé teszi a közösségi médiára és okostelefonos lejátszásra optimalizált függőleges felvételt.

Meredek szögű kameradöntés
A 60°-os maximális dőlésszöggel rendkívül sima kameramozgás érhető el, ami gazdagabb filmnyelvet tesz lehetővé.

Digitális zoom
Készítsen fényképeket akár 2x-es, videókat pedig akár 4x-es zoommal, és mutassa meg a távoli dolgokat.

Intuitív funkciók, továbbfejlesztett repülés

Fejlettebb érzékelés, biztonságosabb repülés
A minden irányú akadályérzékelés komoly biztonságot nyújt a Mini 4 Pro számára. A négy széles látószögű és a két lefelé irányuló vizuális szenzorral a drón minden szögből képes érzékelni az akadályokat. A fejlett pilótatámogató rendszer (Advanced Pilot Assistance Systems, APAS) további biztonságot nyújt, mivel repülés közben automatikus fékezést és kikerülést tesz lehetővé.

Repüljön hosszabb ideig, alkosson többet
Felejtse el az akkumulátorral kapcsolatos aggodalmakat, és koncentráljon az alkotásra a Mini 4 Pro intelligens drónakkumulátorával. Élvezze az akár 34 perces repülési időt.

20 km-es videoátvitel
A Mini 4 Pro a DJI O4 videoátviteli szabványát használja. Élvezze az ultra alacsony reakcióidejű vezérlést és a zavartalan, 1080p/60fps FHD élő közvetítést akár 20 km-es távolságból. [3]

Teljes körű funkciók

Waypoint Flight – adott útvonal berepülése
A Waypoint Flight funkció képes a beállított útvonalat újra és újra automatikusan végigjárni, ezáltal hatékony videókészítést tesz lehetővé.

Cruise Control – Sebességtartó automatika
A Cruise Control funkció csökkenti a kezelői fáradtságot a hosszú távú, monoton repülés során, és a kamera egyenletesebb mozgása révén tovább mérsékli a kamera rázkódását.

Továbbfejlesztett visszatérés funkció
A DJI Mini 4 Pro képes automatikusan meghatározni a kiindulási ponthoz vezető biztonságos visszautat, és közben könnyedén kikerülni az akadályokat. Emellett az AR RTH útvonal funkció megkönnyíti a magabiztos irányítást a felszállási helyre való visszatérés során.
 
Egyszerűen mesteri 

Egy csipetnyi filmművészet
A Mini 4 Pro három egyszerű funkciót kínál a kívánt felvételek elkészítésére: Spotlight, Point of Interest és a fejlett témakövetési képességekkel rendelkező, forradalmian új ActiveTrack 360°. Ha végighúzza az ujját az útvonalkövető felületen, kijelölheti az útvonalat a zökkenőmentes felvételek rögzítéséhez. A minden irányú akadályérzékeléssel, az akadályok megkerülésével, valamint a simább, stabilabb tárgykövetéssel megdöbbentően egyszerű profi szintű eredményeket elérni.

Egy Mini – ereje teljében

MasterShots
A funkció portrékhoz, valamint közeli és távoli felvételekhez tervezett dinamikus kameramozgási sablonokat tartalmaz, így garantáltan lenyűgöző felvételeket készít.

QuickShots
A stílusosabb eredmények érdekében Dronie, Circle, Helix, Rocket, Boomerang és Asteroid kameramozgásokat tartalmaz.

Hyperlapse
Free, Waypoint, Circle és Course Lock módokat tartalmaz korlátlan felvételi idővel, és támogatja a kompozit jelenetek készítését már a felvétel közben.

Panoráma
A 180°-os, széles látószögű, függőleges és gömbpanoráma-fotók készítésével lélegzetelállító tájképek rögzítésére képes.

QuickTransfer
Gyorsan, a távirányítóval való összekapcsolás nélkül is átviheti a fényképeket és videókat az okostelefonjára. Alkotásai azonnal készen állnak a megosztásra.

Vágás a LightCut segítségével
A LightCut támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot, valamint a kompozíció és a repülési útvonalak intelligens felismerését, így a vágás és szemet gyönyörködtető videók készítése gyorsan, egyetlen érintéssel elvégezhető. Az alkalmazás az ActiveTrack, a MasterShots és a QuickShots funkciókból importált felvételek keverését követően automatikusan a témához illő hanghatásokat és exkluzív sablonokat illeszt be, és pillanatok alatt kiváló minőségű videóanyagot állít össze. Ráadásul a vágás során nincs szükség a felvételek letöltésére, így tárhelyet lehet spórolni az okostelefonon.

Hozzon ki többet a Miniből

DJI RC 2
Ez a könnyű, egyszerűen használható távirányító tartalmazza a DJI Fly alkalmazást, így repülés közben nincs szükség okostelefon használatára. A nagy felbontású képernyő még erős napfényben is éles és tiszta képet ad, ezáltal optimális felhasználói élményt biztosít a DJI Mini 4 Pro használatához.

DJI Mini 4 Pro Intelligent Flight Battery Plus
A DJI Mini 3 sorozathoz hasonló Intelligent Flight Battery Plus 45 percnyi maximális repülési időt biztosít, [3] ami gondtalan, zavartalan repülést garantál.

DJI Mini 4 Pro kétirányú töltőközpont
Megegyezik a DJI Mini 3 sorozathoz használt kétirányú töltőközponttal. Egy távirányítót és három akkumulátort képes egymás után tölteni. Hordozható áramforrásként is használható, amelyről a távirányítót, az okostelefont és egyéb eszközöket is tölthet, és a kényelmes szállítás érdekében még az akkumulátorokat is biztonságosan tárolhatja benne.

DJI Mini 4 Pro széles látószögű objektív [7]
A szuperszéles, 100°-os látószögnek köszönhetően elképesztő tájképeket rögzíthet.

DJI Mini 4 Pro ND szűrőkészlet (ND16/64/256) [7]
Az ND16/64/256 szűrők alkalmassá teszik a kamerát az erős fényviszonyok között való filmezésre, hogy mindig készen álljon a tökéletes felvételre.

DJI Mini 4 Pro 360°-os propellervédő [7]
Teljesen körülveszi a propellereket, továbbá könnyen felhelyezhető és levehető, így egyszerű és hatékony módon biztosítja a repülés biztonságát.

Lábjegyzetek
* Az adatok tesztelése egy DJI Mini 4 Pro sorozatgyártású modellel, ellenőrzött környezetben történt. A tényleges repülési élmény a környezettől, a használattól és a firmware-verziótól függően változhat.

** Az oldalon található valamennyi videó és fotó az adott helyen hatályos jogszabályi előírások szigorú betartásával készült. A demóanyagok csak tájékoztató jellegűek. Minden esetben tartsa be a helyi jogszabályi előírásokat, és repülés előtt győződjön meg arról, hogy a drón rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal.

1. A termék tényleges súlya a tételes anyagok és külső tényezők eltérései miatt változhat. Egyes országokban és régiókban nincs kötelező regisztráció. Az Intelligent Flight Battery Plus akkumulátorral a drón súlya több, mint 249 g. A használat előtt tájékozódjon a helyi jogszabályokról és előírásokról.
2. Állandó 21,6 km/h sebességgel, szélcsendes körülmények között mérve. A DJI Mini 4 Pro intelligens drónakkumulátorral a drón akár 34 percig is repülhet. Az Intelligent Flight Battery Plus 45 percre növeli a repülési időt, de Európában nem rendelhető. Az Intelligent Flight Battery Plus akkumulátort Európában ne használja. Repülés előtt tájékozódjon a helyi jogszabályokról és előírásokról, és szigorúan tartsa be azokat.
3. A tesztelés nyílt, kültéri, zavaró jelforrás nélküli környezetben, az FCC-megfelelőség betartásával történt. A fenti adatok a legtávolabbi kommunikációs hatótávolságot mutatják egyirányú, visszatérés nélküli repülések esetén. Mindig figyeljen a DJI Fly alkalmazásban a visszatérésre vonatkozó figyelmeztető üzenetekre.
4. 2023. szeptemberi állapot szerint.
5. QBC (Quad Bayer Coding) technikával érhető el, amely négy képpontot egyesít egy pixelbe. 48 MP-es fotók készítésekor nem elérhető.
6. Csak 12 MP-es fotók készítésekor elérhető. 48 MP-es fotók készítésekor nem elérhető.
7. A készülékcsomag nem tartalmazza, külön megvásárolható.

Adatok
Márka
DJI
EAN
6941565969101
Cikkszám
DJI0003
Csomag tartalma
 • DJI Mini 4 PRO drón
 • Távirányító RC-2
 • Tartalék propeller (pár) x3
 • Csavarok x18
 • Csavarhúzó
 • PD Type-C-C típusú kábel
 • USB C kábel
 • Gimbal védő
 • Töltő hub
 • Propeller tartó
 • Válltáska a drónhoz és kiegészítőkhöz