24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
203 990 Ft

DJI Mini 2 SE Fly More Combo

DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
Video

Mindig jó ötlet a mindennapi pillanatokat vagy utazásokat megörökíteni. Vigye magával a DJI Mini 2 SE-t az egyedülálló perspektíváért, amely szárnyaló pillanatokkal ajándékozza meg.

DJI Mini 2 SE
A szárnyaló pillanatokért

Alig 249 g [1] | Egyszerűen használható | 10 km-es HD videójel-átvitel [2] | Intelligens üzemmódok | Akár 31 perces repülési idő [2] | Ellenáll a 38 km/h-s szélnek (5. szint) | Nézzen szét sokkal magasabbról

Mindig jó ötlet a mindennapi pillanatokat vagy utazásokat megörökíteni. Vigye magával a DJI Mini 2 SE-t az egyedülálló perspektíváért, amely szárnyaló pillanatokkal ajándékozza meg.

Könnyű, hordozható
Mégis, mennyire könnyű a DJI Mini 2 SE? Az alig egy tenyérnyi drón mindössze 249 grammos súlyú, ami nagyjából egy alma tömegének felel meg. A kis méretű, kényelmesen használható Mini 2 SE ideális útitárs, amely megváltoztatja azt, ahogyan kedvenc pillanatait megörökítheti.

Rendelhető
203 990 Ft
Részletek

Akár 10 km-es HD videójel-átvitel
A Mini 2 SE akár 10 km-es HD videoátvitelre is képes, valamint kiváló zavarszűrő képességekkel rendelkezik, így hosszabb repülést és tisztább felvételeket tesz lehetővé.

Akár 31 perces repülési idő
31 perces maximális akkumulátor-üzemidejével a Mini 2 SE több mint elegendő időt biztosít a tökéletes felvételek készítéséhez.

Magabiztos repülés
A Mini 2 SE stabilan és megbízhatóan repül, és rezzenéstelen felvételeket készít még 5. szintű, akár 38 km/h sebességű szélben is.

Ellenáll a 38 km/h-s szélnek (5. szint) / Max. 4000 m-es repülési magasság

Kreativitás egyszerűen
A drónba épített intelligens funkciók lehetővé teszik, hogy már az első próbálkozása alkalmával sikeresen repüljön.

Kezdők számára is ideális
A DJI Fly alkalmazás világos utasításokat és egyszerűen követhető repülési útmutatókat tartalmaz, amelyek minden segítséget megadnak, amire egy kezdőnek szüksége van.

Fel- és leszállás egyetlen érintéssel
Nyomja meg és tartsa lenyomva a felszállás/leszállás ikont, és a drón automatikusan fel- vagy leszáll.

Stabil lebegés
A GNSS, a lefelé irányuló vizuális érzékelőrendszer és az infravörös érzékelőrendszer segítségével a drón stabilan lebeg.

Visszatérés a felszállás helyére
Az intelligens visszatérés, az alacsony akkumulátorszint esetén való visszatérés, valamint a vészhelyzeti visszatérés nagyobb magabiztosságot és nyugalmat biztosít a repülések során.

A kreatív filmezést intelligens üzemmódok segítik
Álmai felvételének elkészítése könnyebb, mint gondolná.

QuickShots
A DJI Mini 2 SE néhány érintéssel, automatikusan képes professzionális videókat rögzíteni, amelyek készen állnak a közösségi médiában való megosztásra. A DJI Fly alkalmazás segítségével a kezdő és a tapasztaltabb pilóták is lenyűgöző eredményeket érhetnek el, amelyeket zenével és különböző szűrőkkel egészíthetnek ki.

Dronie/Helix/Rocket/Circle/Boomerang

Panoráma
Ön egyetlen érintéssel választ a gömbpanoráma, a széles látószögű és a 180°-os panoráma közül, a Mini 2 SE pedig elvégzi a többit, és művészi panorámafelvételt hoz létre.

Széles látószögű / 180°-os / gömbpanoráma

Nagy teljesítményű, stabilizátorra szerelt kamera
Élje újra a legjobb pillanatokat a kiváló minőségű felvételek segítségével.

3 tengelyes gimbal
A 3 tengelyes mechanikus stabilizáló rendszerrel a Mini 2 SE következetesen stabil felvételeket készít, bármilyen mozgalmas is a forgatás.

Tiszta, pengeéles kép
A beépített 1/2,3 hüvelykes CMOS kamera 12 megapixeles fotókat és akár 2,7 K-s videókat készít. Akár a családdal és a barátokkal töltött gyönyörű pillanatokat rögzíti, akár a túrázás során bejárt tájak látványát örökíti meg, a DJI Mini 2 SE bármilyen kreatív ötlethez hozzáad valami különlegeset.

4×-es zoom
A 4×-es zoom lehetővé teszi, hogy a HD videók készítésekor különböző távolságú és kompozíciójú felvételek között tudjon váltani. Ez azt jelenti, hogy még nagyobb távolságból is tiszta, lenyűgözően élénk felvételeket készíthet gyerekekről, háziállatokról vagy épületekről.

Tartozékok széles választéka
Lehetőségek minden alkalomra

360°-os propellervédő [4] [5]
Védje a propellereket a még nagyobb repülésbiztonság érdekében. Alkalmas beltéri vagy akadályokkal teli, komplex légterekben történő repüléshez.

Kétirányú töltőközpont [5]
Ez a praktikus tartozék három akkumulátor tárolására képes, miközben sorban feltölti őket. Mobil áramforrásként is használható, amelyről a távirányítót, a telefonját vagy más készülékét is töltheti.

DJI Mini Bag + [5]
A Mini 2 SE és tartozékai tárolására alkalmas praktikus táska többféle színben kapható.

Töltőállomás [5]
Ez az asztali töltőállomás tölti és tárolja a Mini 2 SE-t, és egyben a drón esztétikus bemutatására is alkalmas.

Megjegyzés
* Repülés előtt tájékozódjon a helyi jogszabályokról és előírásokról, és szigorúan tartsa be azokat.
** Egy DJI Mini 2 SE sorozatgyártású modellel, ellenőrzött környezetben tesztelve. A tényleges repülési élmény a környezettől, a használattól és a firmware-verziótól függően változhat.
*** Az oldalon található valamennyi videó és fotó az adott helyen hatályos jogszabályi előírások szigorú betartásával készült.
**** A DJI Mini 2 SE drónt a használat előtt aktiválni kell a DJI Fly alkalmazáson keresztül.

1. A drón normál súlya (az intelligens drónakkumulátorral, a propellerekkel és a microSD-kártyával együtt). A termék tényleges súlya a tételes anyagok és külső tényezők eltérései miatt változhat. Egyes országokban és régiókban nincs kötelező regisztráció. A használat előtt tájékozódjon a helyi jogszabályokról és előírásokról.
2. FCC-kompatibilis. A tesztelés nyílt, kültéri, zavaró jelforrás nélküli környezetben történt.
3. A repülési időt ellenőrzött tesztkörnyezetben mérték. A konkrét tesztkörülmények a következők: repülés előre állandó 17 km/h sebességgel szélcsendes laboratóriumi környezetben, fotó üzemmódban (repülés közbeni fotózás nélkül), 100%-os akkumulátortöltöttségről 0%-os töltöttségig.
4. Csak bizonyos országokban és régiókban érhető el.
5. Külön kapható. Az elérhetőség változhat.

Adatok
Márka
DJI
Cikkszám
2808601