24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Csótánypóker
Csótánypóker
4 389 Ft

Csótánypóker

Csótánypóker
Csótánypóker
Csótánypóker
Csótánypóker
Csótánypóker

A blöffölős kártyajátékok koronázatlan királya! 
A Csótánypóker egyszerű szabályú, pörgős, blöffölős partijáték. A játékosok az undi állatokat ábrázoló kártyáikat próbálják rásózni ellenfeleikre úgy, hogy ne lehessen tudni: igazat mondtak a kártyáról vagy blöfföltek... A mások szándékainak felismerését fejlesztő társasjáték.

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
10-20 perc
Játékosok száma
2-6 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
4 389 Ft
Részletek

Csótány, patkány, varangy, pók! Csupa elbűvölő állat, és ebben a játékban gyűjteni fogjuk őket. Na persze nem jókedvünkben, inkább a többiek jóvoltából. A Csótánypóker, félreértés ne essék, nem egy pókervariáns, csak egy csótányteljes simlis kártyajáték, aminek központi eleme a blöff.

A játékosok kezükben egy rakás csúszómászóval kezdenek, ezektől igyekszenek megszabadulni, méghozzá a többiek kárára. Így míg a kezekből fogynak a lapok, a játékosok előtt az asztalon épp hogy gyűlni fognak.

A játékmenet egyszerű és alighanem ismerős is. A játékos lerak egy lefordított lapot asztalra és állít róla valamit, ami vagy igaz, vagy nem. Aki a lapot kapja, vagy elhiszi, vagy nem, még az is lehet, hogy tovább küldi, és ő is állít róla valami hihetőt. Előbb-utóbb, a kis állat gazdára talál, és persze mindenki azon igyekszik, hogy ne ő legyen a szerencsés.

Mert aki előtt először összegyűlik négy egyforma állat, vagy mindegyikből egy, az veszít.

Egy zsebben hordható, kis kártyajáték, ami jó negyedórányi, nevettető simliskedést ígér, és persze minél többen játsszák, annál nagyobb a zsivaj.

Adatok
Cikkszám
DRE26560