24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Cortex
Cortex
5 489 Ft

Cortex

Cortex
Cortex
Cortex
Cortex
Cortex
Gyorsuld le a többieket nyolcféle agymegmozgató feladványban! – Kitapintható képekkel! 
A Cortex Challenge – IQ party pörgős megfigyelési-logikai családi partijáték. A játékosok kártyáról kártyára nyolc, az agyuk különböző területeit igénybe vevő feladványtípusban mérhetik össze gyorsaságukat. Térlátás, memória, párkeresés... és különleges, kitapintható kártyák! Kombinálható a többi Cortex társasjátékkal.
Kategória
Családi társasjátékok
Játékidő
15 perc
Játékosok száma
2-6 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
5 489 Ft
Részletek

Ki ne töltött volna már ki IQ-tesztet? Vagy amire azt hitte, legalább egy darabig, hogy az? Szeretjük magunkat próbára tenni, szeretünk versenyezni, és ki mondta, hogy egy rövid és pörgős játék keretében ne mérhetnénk össze a kognitív képességeinket?

A Cortex egy kabátzsebre méretezett agyigényes feladvány-gyűjtemény. Kis helyet, kevés időt igényel, és cserébe nem kevesebbet ajánl, minthogy átmozgatja a szürkeállományunkat és közben még fel is pörget. Az asztal közepén egy feladvány, mindenki azt lesi és próbálja másodpercek alatt megfejteni, hogy aztán lecsapjon a kártyára, bemondja a megoldást, majd versenybe szálljon a következőért.

Sok kártya a logikánk mellett próbára teszi a vizuális érzékelésünk gyorsaságát, a kéz-koordinációnk tudatosságát, a memóriánkat, de van, amelyik még a tapintásunkat is: ezekhez különleges textúrákkal ellátott kártyákat használunk, amelyekről behunyt szemmel, tapintás alapján kell megmondanunk, mit ábrázolnak. Ki ebben jobb, ki abban, a győzelemhez mindenesetre négy különböző területen is teljesíteni kell.

Persze ha egy győzelem után arra ragadtatná magát valaki, hogy az agyával hencegjen, könnyen visszavágóra foghatják.

Adatok
Cikkszám
ASM34669