24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Concept
Concept
10 989 Ft

Concept

Concept
Concept
Concept
Concept
Concept
Concept
Concept

Képes barkochba: hozd képbe a többieket! 
A Concept egyszerű szabályú, Év játéka díjra jelölt családi partijáték nagyobb társaságoknak is. A táblán kis képecskék jelenítenek meg tulajdonságokat: színeket, formákat, méreteket, témákat. A soron lévő játékosnak választania kell egy feladványt, és addig kell elhelyeznie kis jelzőket a megfelelő tulajdonságokhoz, míg valaki ki nem találja. A kreativitást és az összefüggések felismerését fejlesztő társasjáték.

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
40 perc
Játékosok száma
4-12 fő
Ajánlott életkor
10+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
10 989 Ft
Részletek

A játék, amit lehetne pontozni, de soha senki nem játssza pontra, mert maga a játék, az esszenciális móka annyira jól működik minden keret és versengés nélkül. Nem csak felnőtteknek!

A Concept egy egészen rendhagyó asszociációs játék. Nem mondunk ki szavakat, nem rajzolunk dolgokat, hanem egy nagy adag piktogram meg egy marék apró kocka segítségével próbálunk átadni szavakat, szókapcsolatokat, szólásokat. A feladványok nehézsége választható, így a „méhecske” és a „ki korán kel, aranyat lel” egyformán lehet feladvány – persze jó eséllyel nem ugyanabban a játszmában. Órákon keresztül el lehet vele lenni, és általában eljön az a pont, hogy már mindenki valami extra őrültséget akar a kis képek segítségével elmutogatni a többieknek.

A Concept egy olyan hieroglifa-gyűjtemény, amihez a Rozette-i kő a játékosok fejében van, és pont ettől olyan szórakoztató, és ezért olyan könnyű belefeledkezni.

Adatok
Cikkszám
ASM33359