24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Citizen Sleeper (NSW)
Citizen Sleeper (NSW)
15 990 Ft

Citizen Sleeper (NSW)

Citizen Sleeper (NSW)
Citizen Sleeper (NSW)
Citizen Sleeper (NSW)
Citizen Sleeper (NSW)
Citizen Sleeper (NSW)
Citizen Sleeper (NSW)
Citizen Sleeper (NSW)
Videó

Szerepjáték az interplanetáris kapitalizmus romjai között. Éld egy szökött munkás életét egy csillagok közötti közösség peremvidékén, egy törvények nélküli helyen. Fedezd fel az állomást, válogasd meg, kivel barátkozol, menekülj a múltad elől és változtasd meg a jövődet ebben az asztali társas szerepjátékok rugalmassága és szabadsága ihlette játékban. 

Kompatibilis
NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2024.06.28.
Rendelhető
Előrendelhető
15 990 Ft
Részletek

2022 egyik legelismertebb indie játéka, a Game Awards-jelölt Citizen Sleeper egy asztali szerepjáték-inspirált, narratív szerepjáték, ami az Erlin’s Eye-on játszódik. A lepusztult űrállomás több ezer embernek nyújt menedéket, akik a túlélésért harcolnak egy csillagok közötti, kapitalista társadalom szélén.
 
A játék során te is egy sleeper vagy, egy digitalizált emberi tudat gép testben, ami egy vállalat tulajdonában van, ami vissza akar szerezni. Az Eye ismeretlen és színes társaságával jó kapcsolatot kell kiépítened, megélhetést kell keresned és be kell illeszkedj ennek a furcsa metropolisznak a szövetébe, ha valóban meg akarod élni a következő ciklust. 
 
•    DOBJ A KOCKÁVAL. DOLGOZZ. KAPJ FIZETSÉGET. ÉLJ TÚL. – Az asztali szerepjátékok által inspirált Citizen Sleeper kockákat (Dice), órákat (Clocks) és feladatokat (Drives) használ. Minden ciklusban a neked kiosztott kockát használod, hogy eldöntsd, mihez kezdj az időddel. Köss vagy fordíts hátat szövetségeseknek, fedj fel eltitkolt igazságokat és menekülj a vadászok elől. Élj túl és boldogulj, ciklusról ciklusra.
•    SEGÍTS BARÁTAIDNAK – Az állomáson mindenféle életforma megtalálhatók. Ugyan úgy, mint Te, Ők is igyekeznek megélni a csillagok között. Ápolók, mérnökök, hackerek, kocsmárosok, utcai árusok, mindegyiküknek van egy története, hogyan is kötött ki ezen a romos helyen. Válassz, melyiküknek akarsz segíteni és formáljátok együtt jövőtöket.
•    TUDD MEG TITKAIKAT – A játék során lehetőséged lesz meghackelni az állomás tárolóját, amivel több évtizednyi adatot, új területeket és titkokat tárhatsz fel. Ez lesz a sajátos erőd, amivel megváltoztathatod a jövődet. Céges titkok, lázadó mesterséges intelligenciák, elveszett adatok tömkelege vár azokra, akik készek az állomás hálózatának mélyére ásni magukat. 
•    HALÁLRA SZÜLETTÉL – Az Essen-Arp vállalat szemében te csak egy ingóság vagy, egy kis eleme egy csillagokon átívelő portfóliónak. Egy igazságtalan és visszaélő rendszer terméke vagy, egy olyan univerzumban, ahol az emberi terjeszkedést a kizsákmányolás és a kitermelés jellemzi. Menekülj a testedet létrehozó vállalattól és járd a saját utadat egy kreatív, ma is releváns sci-fi világban, ami olyan érzéseket és értékeket állít középpontba, mint a bizonytalanság, a személyiség és a szabadság. 
•    A TELJES ÉLMÉNY – A Citizen Sleeper új kiadása mind a három eddig megjelent FLUX, REFUGE és PURGE DLC-t is tartalmazza, melyek nemcsak kibővítik a játékot, de új karaktereket és helyszíneket is bevezetnek, egy még izgalmasabb történetszálért az Erlin’s Eye-on.
•    A DOBOZOS KIADÁS TARTALMA: Három művészi kártya, duplaoldalas térkép, egy duplaoldalas borító és egy matricagyűjtemény

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 12 A játék tartalma 12 éves kortól megfelelő
Stílus
Szerepjáték (RPG)
Cikkszám
SWCS