24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

CYGNI: All Guns Blazing
CYGNI: All Guns Blazing
15 999 Ft

CYGNI: All Guns Blazing

CYGNI: All Guns Blazing
CYGNI: All Guns Blazing
CYGNI: All Guns Blazing
CYGNI: All Guns Blazing
CYGNI: All Guns Blazing
CYGNI: All Guns Blazing
Video

A szemet gyönyörködtető látványvilág, fülsüketítő hangzás, és az elmeolvasztó akció teszi a CYGNI-t a következő generáció Shoot 'Em Up-jainak élharcosává.

 

Túlerővel szemben, indulj meg a pokoli harcba a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival. Fejleszd hajódat és győzz le kolosszális űrlény-főellenségeket bensőséges összecsapásokban megtéve mindent a túlélésért.

 

A CYGNI ostrom alá veszi a szemeidet, füleidet és elmédet, hogy rendkívüli játékélményt nyújtson. A CYGNI nem akarja újra feltalálni a Shoot 'Em Up-okat. A CYGNI a következő generációs élményt szeretné átadni emelten, amit a műfaj nyújt.
Egy rég elveszett civilizáció maradványain táborozva, a CYGNI bolygón, a Föld erőit megtizedeli egy meglepetés támadás egy erőteljes biomechanikus űrlény fajtól. Minthogy az utolsó pilóták közül te vagy az egyik, neked kell megállítanod az űrlények bombázását.

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2024
Rendelhető
Előrendelhető
15 999 Ft
Részletek

SHMUP TÖRTÉNETMESÉLÉS
A következő generációs vizuális, animációs, és speciális effektekkel a CYGNI egy új viszonyítási alapot ad a Shoot' Em Up-okank.

 

EGYÉNI, VAGY LOKÁLIS CO-OP
Legyél a magányos harcos, vagy szálljatok harcba ketten lokális co-op harcban őrületesen ellenséges pályákon tele földi, és levegő béli ellenségek hullámaival.

 

MEGRAGADÓ HARC
Válaszd meg hova sugárzol energiát a harc közben. Inkább a pajzsokra (védekezés), vagy a fegyverrendszerre (támadás) fordítasz többet? Gyűjts energiát, hogy fejleszd hajódat és energizáld harcrendszered ütős lövedékeit. Vesd bele magad a levegőben béli, és földi ellenfelekkel való csatába, miközben neonnal kivilágított metropoliszokon, óceánokon, és változatos földöntúli világokon utazol keresztül. 

 

KÖZETKEZŐ GENERÁCIÓS LÁTVÁNYVILÁG, ÉS HANGZÁS
Élvezd a magas minőségű, és egyedi látványvilágot, és a filmes élmény effektjeit. A magával ragadó hang kialakítás, és hangminőséget élvezheted még akkor is, ha éppen nem játszol.

 

CROWD RENDSZER (AI)
A CROWD rendszer földi egységeket irányít - úgy felépítve, hogy intelligens, és hihető mozgásuk legyen. Az ellenségeid reagálnak játékstílusodra.

 

FILMES STÍLUS
CGI bevágások mesélik el a történetet. Hosszabb pályák, mint a hagyományos SHUMP-oknál a fókusszal a történet mesélésen. Harcolj gigantikus ellenségekkel epikus filmes környezetben.

 

PLAYSTATION 5 JELLEMZŐK
• A haptikus visszajelzés lehetővé teszi a játékosoknak, hogy érezzék, melyik oldalról találták el hajóját
• A haptikus visszajelzés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy érezzék, a pajzs forgását a hajó körül
• 60FPS
• SSD optimalizáció az ultragyors betöltés érdekében

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 7 A játék tartalma 7 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0040