24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

CSORDASZELLEM TÁRSASJÁTÉK
CSORDASZELLEM TÁRSASJÁTÉK
9 889 Ft

CSORDASZELLEM TÁRSASJÁTÉK

CSORDASZELLEM TÁRSASJÁTÉK
CSORDASZELLEM TÁRSASJÁTÉK
CSORDASZELLEM TÁRSASJÁTÉK
CSORDASZELLEM TÁRSASJÁTÉK
CSORDASZELLEM TÁRSASJÁTÉK
CSORDASZELLEM TÁRSASJÁTÉK
Video

Sokaságból kilógni nem nagy öröm, főleg ha az Őrült Tehén kiszemel magának. Nehéz bevallani, de ebben a játékban úgy kell gondolkodnod mint a többiek, ne legyél egyedi - cserébe tied a győzelem.

Vajon te tudod mire gondolnak mások és biztosan azt írod le? Teszteld le a megérzéseidet a Csordaszellemmel!

  • Humorral és izgalommal teli partijáték
  • Azonosulj a csordával és találd ki a többiek gondolatát
  • Gyűjts nyolc tehenet és nyerd meg a játékot
Kategória
Családi társasjátékok
Játékidő
20 perc
Játékosok száma
4-10 fő
Ajánlott életkor
10+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
9 889 Ft
Részletek

Legyél a lehető legátlagosabb - a Csordaszellemet csak így nyerheted meg. Állj be a sorba, azonosulj a csapattal (vagy éppen a csordával) és találd ki a többiek gondolatát. Vajon te egy húron pendülsz a többiekkel? Aki mindig arra húz, amerre a csorda, és tudja, hogyan álljon be a sorba, kiérdemli a diadalt.

Humorral és izgalommal teli partijáték családok, barátok vagy éppen tehéncsordák számára. A játék célja egyszerű: azonosulj a csordával, írd ugyanazt a választ, mint a barátaid. Ha a válaszod azonos a csorda többségével, akkor nyert ügyed van - gyűjthetsz teheneket. Yeehaw!

Viszont, ha a válaszodnak nincsen párja, akkor sajnos a dühös rózsaszín nálad landol, megakadályozva a győzelmet. Gyakorlatilag érvénytelenné téve az összes tehenet, akit addig megszereztél. Próbálj meg minél gyorsabban megszabadulni tőlük, légy újra a csorda tagja. A győzelem egyszerű: szerezz nyolc tehenet. De ez csak akkor lehetséges, ha úgy gondolkodsz, mint a többiek.

Íme egy karámban lezajlódó körötök: 

A főtehenész felolvas egy kártyát. Minden játékos (beleértve a főtehenészt is) titokban leírja a válaszát a válaszlapjára. Ha mindenki kész, olvassátok fel a válaszokat egyesével a főtehenésztől indulva. (Megjegyzés: Ha valaki túl sokáig gondolkodik, a többi játékos megsürgetheti hangos múúúúúzással.) 

 Miután mindenki felolvasta, amit írt, számoljátok meg, hogy melyik válaszból volt a legtöbb. Ha a válaszod egyezik a válaszok többségével, jutalomként gyűjts be egy tehenet. Gratulálunk, a csordád máris gyarapodott egy kicsivel. 

Ha te voltál az egyetlen játékos, akinek a válasza senki máséval nem egyezik, sajnos nem sikerült igazán beolvadnod. Büntetésül a különcködésért az 
Ádáz Tehén csatlakozik a csordádhoz. 
Az Ádáz Tehéntől csak úgy tudsz megszabadulni, ha egy későbbi körben valaki más ad különc választ. Amíg az Ádáz Tehén a csordád része, kaphatsz további tehénkorongokat, de nem nyerheted meg a játékot.


Te vajon fel tudod venni a lépést a többiekkel? Teljes tagja vagy a csordának? Csordaszellem: a partijáték, ahol nem jó egyedinek lenni.
 

A doboz tartalma:

  • Rózsaszín Dühös Boci bábú
  • 3D karton tehén karám
  • Boci tokenek
  • Kérdés-kártyák
  • Válaszadó lapok
Adatok
Cikkszám
BPHMRS