24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
16 990 Ft

CROWN WARS: THE BLACK PRINCE

CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
CROWN WARS: THE BLACK PRINCE
Videó

A KORONÁK HÁBORÚJA FOLYTATÓDIK
Lovagok és rablók garázdálkodnak az egész országban, pusztítást vetve. De egy még nagyobb gonosz leselkedik és árnyékban áskálódik. A birodalmad élén vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a fordulóalapú taktikai és stratégiai játékban.

LÉGY A BIRODALMAD URA
A kastélyodból - a hadműveletek székhelyéről - toborozd, szereld fel és képezd ki katonáidat, hogy felvegyék a harcot mindazokkal, akik fenyegetik a királyságot. Állíts fel osztagokat az egyes küldetések követelményeinek megfelelően, majd indulj el, hogy megtaláld a Gonosz forrását és meghiúsítsd a Rend rosszindulatú terveit a brutális, fordulóalapú harcban. Irányítási és stratégiai képességeid próbára lesznek téve. Gazdálkodj bölcsen az erőforrásaiddal, hogy segítsd birodalmad virágzását, és tervezd meg osztagod kirándulásait azáltal, hogy kiválasztod, mely küldetéseknek vágj neki.
Mivel a világ az összeomlás szélén áll, csak egy megoldás létezhet: a Rendet le kell győzni.

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2024.05.23.
Rendelhető
Előrendelhető
16 990 Ft
Részletek

HARCOLJ A SÖTÉTSÉG ELLEN KARDDAL ÉS AZ ESZEDDEL
- A százéves háború újragondolva: Fedezd fel a 14. századi Franciaországot és az akkori hadművészetet, az olyan ikonikus karaktereket, mint Nicolas Flamel és Woodstocki Edward, valamint a hűen rekonstruált fegyvereket. A Crown Wars: The Black Prince egy egyedi elemmel egészíti ki ezt a középkori környezetet: a sötét művészetekkel és okkultizmussal kapcsolatos történettel, amely hatással van a játékmenetre.
- Akadályozd meg, hogy a Rend kiterjessze befolyását, és állítsd helyre a hírnevedet: Vegyél részt a Rend szektás tagjai elleni küldetésekben, hogy meghiúsítsd terveiket, és megakadályozd, hogy átvegyék a királyság feletti uralmat a történelmet és a sötét fantáziát ötvöző hosszú távú kampányban.
- Építsd újjá a birodalmadat: Fejlessz fel akár 7 épületet, és állítsd vissza birtokodat régi fényébe. Kovácsolj új fegyvereket, főzz új bájitalokat és készíts új tárgyakat a csatában való használathoz.
- Taktikai harc a műfaj legtisztább hagyományai szerint: Állíts össze egy 6 különböző osztályba tartozó katonából álló osztagot, és optimalizáld a játékbeli fordulókat a képességeik, szinergiáik és a terep legjobb kihasználásával. Bizonyítsd be taktikai intelligenciádat a műfaj kultikus klasszikusai előtt tisztelgő, mély játékmenetben.

ÁLLÍTSD ÖSSZE A TÖKÉLETES CSAPATOT
- 6 játszható osztály: Mindegyikük egyedi képességekkel és előnyben részesített fegyverekkel rendelkezik. Nehéz páncélok, harcban edzett medvék, robbanó lombikok... fedezd fel társaid szinergiáit, hogy a lehető leghatékonyabban vívd meg a csatákat.
- Fejleszd katonáidat: Képezz ki akár 50 Társat, hogy új képességeket és pusztító támadásokat szabadíts fel számukra. Fejleszd a fegyverek elsajátítását a rendelkezésre álló hatalmas arzenálból választva.
- Teljesen testre szabható Társak: Testre szabhatod katonáid nevét és megjelenését, hogy saját identitást adj nekik.
- Váltságdíjat kérhetsz hadifoglyaidért: Fogd el élve az ellenséget, hogy bebörtönözhesd őket. Minden fogoly rendelkezik egy vagy több hatással, amelyek bónuszokat biztosítanak a bajtársaidnak vagy épületeidnek. Rajtad múlik, hogy megtartod-e őket és bónuszhatásaikat, vagy váltságdíjért cserébe kiszabadítod őket.
- Minden csata más és más: Indulj küldetésekre a francia királyságban, hogy elfogd ellenségeidet, likvidáld a rend tagjait és kísérd el a fontos szereplőket.
- Brutális akció: Engedd szabadjára jellegzetes képességeidet, és hajts végre félelmetes kivégzéseket.

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Szerepjáték (RPG)
Cikkszám
2808975