24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

BROFORCE – DELUXE EDITION
BROFORCE – DELUXE EDITION
18 990 Ft

BROFORCE – DELUXE EDITION

BROFORCE – DELUXE EDITION
BROFORCE – DELUXE EDITION
BROFORCE – DELUXE EDITION
BROFORCE – DELUXE EDITION
BROFORCE – DELUXE EDITION
Video

A Broforce: Deluxe Edition tartalma:

•    A játék
•    24 oldalas képregény, amely bepillantást nyújt a Broforce eredetébe és elárulja, mi kell ahhoz, hogy TE is csatlakozhass ehhez az ultraelit, szabadságharcos hősökből álló csapathoz!
o    Méret: 10.87 cm x 15.24 cm
o    Nyelv: angol
•    A játék zenei anyaga CD-n
•    Gyűjtői csomagolás

Kompatibilis
PS4, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2024.02.23
Rendelhető
Előrendelhető
18 990 Ft
Részletek

Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja - egy alulfinanszírozott, nagy erejű félkatonai szervezetet, amely kizárólag eltúlzott erőszakkal foglalkozik. Játssz akár négy játékossal, hogy tucatnyi különböző tesó bőrébe bújva együtt fussatok, lövöldözzetek és számoljátok fel az életformánkat fenyegető, ellenséges terrorista erőket. Engedd szabadjára a rengeteg egyedi fegyvert és indítsd el a tűz, a napalm és a végtagok hihetetlen láncreakcióit a szabadság nevében.
A dobozos változat tartalmazza a játék összes bővítményét és frissítését lemezen/kazettán, beleértve a legújabb Broforce Forever frissítést, így ez a játék végső változata!

Az utolsó frissítés (BROFORCE FOREVER) egy továbbfejlesztett és kibővített kampányt kínál új feloldható lehetőségekkel, valamint hat új ultra hazafias tesót, négy új, demokráciát hirdető szintet, és a katonai hatalom végső kifejeződését - hibajavításokat!

•    A Broforce: Mutasd meg saját stílusod tesók tucatjaival, akik mindegyike saját egyedi fegyverzettel és speciális támadásokkal rendelkezik, amelyek célja, hogy megmentsék a szabadságot a világ minden táján.

•    Bro-Op & Deathmatch: Csatázz a terrorizmus ellen akár négy játékossal kooperatív módban, vagy szüntesd meg a köteléket a tesóiddal, és nézzetek szembe egymással több bombasztikus módban.

•    Teljesen rombolható minden: A rombolható terep rengeteg stratégiai lehetőséget nyit meg, míg az Exploding Red Barrels of Justice™ egy lövéssel egyenlővé teheti a játékteret.

Adatok
Kiadás
Deluxe Edition
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
PS4BDE