24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

Broforce
Broforce
17 990 Ft

Broforce

Broforce
Broforce
Broforce
Broforce
Broforce
Video

Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja - egy alulfinanszírozott, nagy erejű félkatonai szervezetet, amely kizárólag eltúlzott erőszakkal foglalkozik. Játssz akár négy játékossal, hogy tucatnyi különböző tesó bőrébe bújva együtt fussatok, lövöldözzetek és számoljátok fel az életformánkat fenyegető, ellenséges terrorista erőket. Engedd szabadjára a rengeteg egyedi fegyvert és indítsd el a tűz, a napalm és a végtagok hihetetlen láncreakcióit a szabadság nevében.

Kompatibilis
PS4, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.11.03
Rendelhető
17 990 Ft
Részletek

A dobozos változat tartalmazza a játék összes bővítményét és frissítését lemezen/kazettán, beleértve a legújabb Broforce Forever frissítést, így ez a játék végső változata!

 

Az utolsó frissítés (BROFORCE FOREVER) egy továbbfejlesztett és kibővített kampányt kínál új feloldható lehetőségekkel, valamint hat új ultra hazafias tesót, négy új, demokráciát hirdető szintet, és a katonai hatalom végső kifejeződését - hibajavításokat!

 

Jellemzők

 • A Broforce: Mutasd meg saját stílusod tesók tucatjaival, akik mindegyike saját egyedi fegyverzettel és speciális támadásokkal rendelkezik, amelyek célja, hogy megmentsék a szabadságot a világ minden táján.

 

• Bro-Op & Deathmatch: Csatázz a terrorizmus ellen akár négy játékossal kooperatív módban, vagy szüntesd meg a köteléket a tesóiddal, és nézzetek szembe egymással több bombasztikus módban.

 

• Teljesen rombolható minden: A rombolható terep rengeteg stratégiai lehetőséget nyit meg, míg az Exploding Red Barrels of JusticeTM egy lövéssel egyenlővé teheti a játékteret.

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0065