24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

Bear & Breakfast NSW
Bear & Breakfast NSW
15 990 Ft

Bear & Breakfast NSW

Video

A Bear and Breakfast egy kedélyes hangulatú menedzserszimulátor és kalandjáték, amelyben egy jó szándékú medve bőrébe bújhatsz, aki szeretné sikerre vinni az erdő közepén nyitott panzióját. Hank és barátai egy elhagyatott kunyhóra lelnek az erdőben, de ahhoz, hogy a panzióból igazi aranytojást tojó tyúk váljon, minden tinédzserkori találékonyságukat be kell vetniük. A vállalkozás vezetése mellett az erdő rejtélyeire is oda kell figyelned. Hank hamarosan egy összeesküvés nyomaira bukkan, amelynek gyökerei a legöregebb fánál is mélyebbre nyúlnak.

Kompatibilis
NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.09.12
Rendelhető
15 990 Ft
Részletek
  • Építsd fel, majd alakítsd a saját ízlésednek megfelelően a fogadódat! Tucatnyi vendégszoba, fürdőszoba, társalgó és szórakoztatási lehetőség vár rád.
  • Minden szobát egyedi módon alakíthatsz ki, a bútoroktól egészen a lámpákig.
  • Csalogass minél több vendéget az erdőbe, és érd el, hogy nálad szálljanak meg! Az elégedett vendégek öregbítik a panziód hírnevét, így több pénzt hagynak nálad, és újabb vendégeket küldenek hozzád!
  • A küldetések teljesítésével és a történetek végigjátszásával új tárgyakat és előnyöket szerezhetsz a panziódnak.
  • Fedezz fel a világot, ismerd meg a történelmét, teljesítsd a mellékküldetéseket, ismerkedj meg minél több karakterrel, és tárd fel az erdő titkait!
Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 12 A játék tartalma 12 éves kortól megfelelő
Stílus
Szerepjáték (RPG)
Cikkszám
2808654