24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Bang!
Bang!
6 589 Ft

Bang!

Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Video

Könnyed vadnyugati kártyajáték, amiben nem tudhatod biztosan, kik az ellenségeid... 
A Bang! világszerte népszerű, titkos szerepes partijáték. Ebben a társasjátékban a játékosok a vadnyugat hőseinek és banditáinak bőrébe bújnak, és kártyáik kijátszásával igyekeznek leszámolni ellenségeikkel. A játékhoz több kiegészítő is kapható, amelyek még érdekesebbé teszik a játékmenetet!

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
20-40 perc
Játékosok száma
4-7 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
6 589 Ft
Részletek

A nap lenyugodóban volt, csak ők ketten álltak kint a poros utcán, az idő lelassult és talán meg is állt - számukra biztos. Hosszú ideig csak nézték egymást szemrebbenés nélkül, egy váratlan pillanatban azonban a bandita keze megremegett, nem is várt többre a seriff, a másodperc tört része alatt előkapta fegyverét és tüzelt. Pár pillanattal később a bandita magatehetetlenül rogyott össze a város főterén.

Ez is lehetne a Bang! kártyajáték egyik forgatókönyve, de akár az is, hogy a seriffet hátba lőtte valaki, mielőtt előkapta volna a fegyverét. Számtalan lezárással érhet véget egy ilyen történet, hiszen a vadnyugat nem éppen a legbarátságosabb hely.

A Bang! egy olyan kártyajáték, amelyben minden játékosnak van egy titkos szerepe, ezektől függően pedig különböző feladatai. A játék során a banditáknak célja lelőni a seriffet, ameddig a seriff és segéde próbálja az ellenkezőjét tenni, az árnyak között viszont megbújnak renegátok is, akiknek célja, hogy mindenki elhulljon, kivéve őket. Mivel a játékosok kiléte rejtett, így egyik játékos sem fogja tudni, hogy az asztal túloldalán ülő játékostárs szövetséges vagy éppenséggel ellenség, az egyedüli személy a seriff, akit mindenki ismer a városban, ő bátran viseli a csillagját, egészen addig, ameddig egy golyó át nem üti azt Minden pisztolyhős a titkos szerepe mellett egy-egy teljesen egyedi karakterrel kezdi a játékot, amelynek különleges képességei segíthetnek a célok elérésében. A játék során aztán ezek mellé újabb eszközök és fegyverek kerülhetnek, hogy a vadnyugati hírnév mellé némi átütőerő is társuljon.

Adatok
Cikkszám
DAV13134