24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

BURGLE BROS. TÁRSASJÁTÉK
BURGLE BROS. TÁRSASJÁTÉK
10 989 Ft

BURGLE BROS. TÁRSASJÁTÉK

BURGLE BROS. TÁRSASJÁTÉK
BURGLE BROS. TÁRSASJÁTÉK
BURGLE BROS. TÁRSASJÁTÉK
BURGLE BROS. TÁRSASJÁTÉK
BURGLE BROS. TÁRSASJÁTÉK
BURGLE BROS. TÁRSASJÁTÉK
BURGLE BROS. TÁRSASJÁTÉK
Video

Már csak egyetlen szám és meg is van a kombináció, szinte már hallod is, ahogy kattan a széf ajtaja...amikor egy zseblámpa világít be a folyosóra! Az őr még nem látott meg, de csak néhány lépésnyire van tőled - gyorsan befordulsz a sarkon, és beállsz egy kis kiszögellésbe. Már azt hiszed, megúsztad, de ekkor megszólal egy riasztó, sajnos a kapkodás közben nem vetted észre. A hangra az őr arrafelé veszi az irányt, így megint menekülnöd kell - csak remélni mered, hogy társaidnak a többi emeleten nagyobb szerencséje van...

Kategória
Családi társasjátékok
Játékidő
45-90 perc
Játékosok száma
1-4 fő
Ajánlott életkor
12+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
10 989 Ft
Részletek

Mennyire vagy ügyes besurranó?

Élj át egy Ocean's 11 kaliberű betöréses-rablásos kalandot! A terv egyszerű volt: feltörni minden szinten egy széfet, majd találkozó a tetőn, a helikopternél. Aztán megjelent az őr, majd még egy, és szinte mozdulni sem lehet a sok riasztótól...Vajon sikerül időben kijutni?! A Burgle Bros kooperatív játékban átélhetitek az évszázad bűntényét… természetesen legális keretek között.

A Burgle bros kooperatív játékban egy csapat profi besurranó tolvaj bőrébe bújva kell betöréseket végrehajtanotok. A feladat egyszerűnek hangzik, de aki legalább 1 ilyen jellegű filmet látott, az tudja, hogy végül sosem lesz ilyen egyszerű a meló. Hiába a rengeteg tűpontos tervezés, a teljes épület alaprajzának és az őrök útvonalának kiismerése, valami mindig közbe fog jönni, és egy ponton túl hőseink rákényszerülnek az improvizálásra. Ilyen kalandban lehet nektek is részetek a Burgle bros játékot játszva. A játék szabályai nem túl bonyolultak, így hamar bele lehet rázódni.

Az alap koncepció, hogy okos tervezéssel, összehangolt csapatmunkával különböző helyszíneken kell az őröket és riasztókat elkerülve széfeket feltörnötök, és ha ez sikerült, kirámolni onnan a szajrét. 

 A célotok, hogy minden széfből minden szajrét magatokkal tudjatok vinni, és még azelőtt el tudjatok menekülni, mielőtt nyakon csípnének benneteket a biztonságiak. Ehhez társul a hamar megtanulható játékmenet, ami abból áll, hogy a lapkákból felállított játéktéren mozogva lehet különböző akciókat végrehajtani, minden körben szám szerint 4 darabot (hasonló mechanika ismerős lehet a Tiltott sorozatból például), majd a körünk végén mozgatjuk az adott helyszín őrét az őr saját paklija alapján.

 

A végrehajtható akciók a mozgás, leskelődés (a játéktér lapkái képpel lefelé vannak, így sosem lehet tudni, hogy amikor rájuk lépünk, riasztót aktiválunk-e, kivéve, ha előtte meglestük), számítógép hekkelés (jelzőket halmozunk fel, hogy bekapcsoló riasztókat hallgattassunk el), és a széfek feltörése. Ebből áll tehát a Burgle bros, egy hamar megtanulható, átlátható szabályú, izgalmas kooperatív játék, amiben 45-90 perc alatt 1-4 profi besurranó tolvaj bőrében igyekszünk végrehajtani egy tökéletes rablást. Ezt a rablást te sem hagyhatod ki,csapj le a játékra!  
 

A doboz tartalma:
26 eseménykártya,
13 zsákmánykártya,
13 szerszámkártya,
4 játékos referenciakártya,
1 Összetevők listája,
48 db karton szoba lapka
3 db biztonsági lapka,
3 db lépcső lapka,
3 db járólap lapka,
2 laboratóriumi lapka,
1 WC lapka,
2 Szerviz csatorna lapka
2 titkos ajtólapka,
3 számítógépes szoba lapka (egyenként 1 ujjlenyomat, lézer, mozgásriasztó feltöréséhez),
4 kamerariasztó lapka
3 lézeres riasztó lapka,
3 Mozgásriasztás lapka,
3 érzékelő riasztó lapka,
3 ujjlenyomat-riasztó lapka,
3 hőjelző lapka,
3 Deadbolt lapka,
3 billentyűzet lapka,
2 előtér lapka,
2 átrium lapka,
80 token (néhány helyen nem 73),
22 feltört széf token,
18 lopakodó token,
18 Hack token,
9 riasztási token,
nyitó tokeneket,
3 lépcső token,
2 Thermal Bomb
Stairs token,
1 varjú token,
1 cica token

Adatok
Cikkszám
FOBBRSHU