24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

BULLSHIT TÁRSASJÁTÉK
BULLSHIT TÁRSASJÁTÉK
9 889 Ft

BULLSHIT TÁRSASJÁTÉK

BULLSHIT TÁRSASJÁTÉK
BULLSHIT TÁRSASJÁTÉK
BULLSHIT TÁRSASJÁTÉK
BULLSHIT TÁRSASJÁTÉK
BULLSHIT TÁRSASJÁTÉK
BULLSHIT TÁRSASJÁTÉK
BULLSHIT TÁRSASJÁTÉK

Nyolc másodperc – ennyibe telik, hogy megismerd barátaid legelvetemültebb gondolatait is. És persze a te sötét titkaid is ennyi idő alatt nyilvánosságra kerülnek. Készen állsz a kihívásra? Nevetséges, sértő és pikáns kérdések várnak arra, hogy megválaszoljátok őket. Nem kell félni, hiszen a jó társaságban mégis mi baj történhetne? Csak mondd, ami az eszedbe jut – sokat gondolkozni úgysem lesz időd!

  • 400 db pikáns kártya
  • Sokféle kérdés és kihívás vár rád. 80 db speciális kártya
  • Extra izgalmas és vicces feladatok. Bullshit PhD megszerzése
Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
5-60 perc
Játékosok száma
3-12 fő
Ajánlott életkor
18+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
9 889 Ft
Részletek

Mire vagy képes 8 másodperc alatt? 

Egy kellően kövér pakli kártyát helyezzetek képpel lefelé az asztal közepére.
 Ez nem egy bonyolult kezdés, így folytathatjátok tovább az előkészületeket. Válasszatok kezdő játékost, ő lesz a bíra. Ennek több módja is van. Lehet ő a legkisebb IQ-val rendelkező játékos, vagy aki a legutoljára evett fokhagymát. Csak remélhetitek, azt hogy kesztyűs kézzel fog bánni a többiekkel.
 

A bíró felcsapja és bal oldali szomszédjának hangosan felolvassa a húzópakli legfelső lapját. A kérdezett játékosnak 8 másodpercen belül válaszolnia kell. Ne parázz, összejön! A másodperceket számolhatjátok ujjal vagy hangosan kimondva, de mi azt ajánljuk, hogy az ingyenesen letölthető LUDICHRONO alkalmazást használjátok.
 

Ha a kérdezett játékos nem haboz, és sikerül 8 másodpercen belül válaszolnia a kérdésre – például: mondj 3 okot, amiért mozgássérültnek tettetnéd magad, vagy mi az a 3 dolog amit könnyebb részegen megcsinálni –, a bíró vagy elfogadja a választ, és ad 1 pontot neki (átadja a kártyát), vagy szavazásra bocsátja a válasz elfogadását, ha kételkedik abban. Ezt követően a kérdezett játékos lesz az új bíró, felcsap egy másik kártyát, és kihívja a balján ülő játékost. Most rajtad a sor, hogy kegyetlen legyél!

Az a játékos, aki elsőként összegyűjt 7 kártyát, megnyeri a játékot, és megszerzi a Bullshit PhD-t, amivel a LinkedIn profilján henceghet.  Ez egy igazán őrületes partijáték, ahol a legnagyobb marhaságok összehordása egyszerűen a művészet legmagasabb szintjein táncol!  Ne felejtsétek el kipróbálni a különböző játékvariánsokat se, a Bűnbakot, Einstein és a kéjencet és persze az Édeshármast!
 

A doboz tartalma: 400 db pikáns kártya, 80 db speciális kártya

Adatok
Cikkszám
BLAJURS