24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Ubisoft Assassin
Ubisoft Assassin's Creed Mirage Deluxe Edition PS5 + ajándék steelbook (PS5)
23 990 Ft

Ubisoft Assassin's Creed Mirage Deluxe Edition PS5 + ajándék steelbook (PS5)

Video
  

Éld át Basim, egy ravasz utcai tolvaj történetét, aki rémálomszerű víziókat lát és a válaszok mellett az igazságot keresi, miközben a IX. századi Bagdad nyüzsgő utcáit járja. Egy rejtélyes, ősi szervezet segítségével, akiket Hidden Ones-ként ismernek, egy halálos mesterassassinná válik és olyan módokkal változtatja meg a sorsát, ahogy eddig el se tudta képzelni.

Kompatibilis
PS5
Megjelenés
2023.10.05
Raktáron
+ Ajándék
23 990 Ft
Részletek

Jellemzők

 

  • Fedezz fel egy jól kidogozott, narratíva által vezérelt akció-kaland élményt, amelyben egy dacos fiatalemberből mesterassassin válik.
  • Utazz el Alamutba, a Creed alapjait megteremtő assassinok legendás otthonába, az Assassin's Creed Mirage-ban, amely egy igazi omázs az első játék felé, amely az egészet elindította.
  • Éld át modern felfogásban az ikonikus funkciókat és játékmenetet, amely 15 évig meghatározta a franchiset, miközben könnyedén végig parkourozol a városon és lopakodva kiiktatod a célpontjaidat az eddigi leglátványosabb módokon.
  • Fedezz fel egy hihetetlenül forgalmas és vibráns várost, aminek minden lakosa reagál minden mozdulatodra és fedj fel minden titkot a négy egyedi városrészből, miközben az aranykorát élő Bagdad városát átutazod.

Ingyenes frissítés:

 

XBOX: Az Assassin's Creed Mirage kihasználja a Smart Delivery technológiát: vedd meg egyszer és játssz vele Xbox One vagy Xbox Series X platformon is. A lemezes verzió ingyenes frissítéséhez lemezolvasó szükséges. A feltételek és a korlátozások érvényesek. További információkért látogass el a https://ubi.li/NextGenUpgrades weboldalra.

 

PS: Ha rendelkezel a játék PS4TM-es verziójával, akkor a PS5TM-ös digitális verzióhoz további költségek nélkül juthatsz hozzá és nem szükséges a termék megvásárlása. A PS4TM-es lemezes verzióval rendelkező játékosoknak be kell helyezniük a lemezt a PS5TM készülékükbe, amikor le akarják tölteni, vagy játszani akarnak a PS5TM-ös digitális verzióval. Azok a játékosok, akik a PS4TM-es lemezes verzióval rendelkeznek és egy lemezolvasó nélküli PS5TM Digital Edition készüléket vásárolnak, nem tudják kihasználni az ingyenes frissítés lehetőségét.

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
Mirage_deluxe