24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Alone In The Dark
Alone In The Dark
19 990 Ft

Alone In The Dark

Alone In The Dark
Alone In The Dark
Alone In The Dark
Alone In The Dark
Alone In The Dark
Alone In The Dark
Alone In The Dark
Alone In The Dark
Videó

Fedezd fel a Derceto Manor-t az Alone in the Dark újragondolásában, amely egy szerelmes levél a 90-es évek kultikus horrorjáték-klasszikusához! Az Alone in the Dark az 1920-as évek gótikus amerika déli részén játszódik, és klasszikus Lovecrafti horror-elemekkel tarkított noir-helyszínt kínál, ahol az ismerős találkozik a szürreálissal.

- Térj vissza a pszichológiai horror gyökereihez, és élj át egy olyan atmoszférikus utazást, amely méltó a műfajt elindító játékhoz.
- Merülj el egy olyan világba, amely tele van olyan hangokkal, hogy a bőröd megborzong a kísérteties, mégis hipnotizáló doom-jazz hangsávval.
- Élvezd a kétségbeesett túlélés izgalmát egy olyan világban, ahol a valóság kezd összeomlani, a gonosz minden árnyékban ott lapul, a lőszer pedig kevés.
- Éld át ezt a rémálmot Emily Hartwood vagy Edward Carnby szemszögéből, és tárd fel egy gótikus kúria sötét titkait.
- Merülj el egy mélylélektani történetben, amely túlmutat az elképzelhető határán, Mikael Hedberg, a SOMA és az Amnesia kultikus horror írója tollából.

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2024.03.20.
Rendelhető
Előrendelhető
19 990 Ft
Részletek

A klasszikus túlélő-horror műfaj megteremtője, az Alone in the Dark visszatér egy vadonatúj, modern kalanddal! A pszichológiai horror és a déli gótikus stílus találkozik ebben az újraalkotott történetben, amely igazi szerelmeslevél az eredeti játék rajongói számára. A történetet a két főszereplő, Edward Carnby és Emily Hartwood szemén keresztül is átélheted. Fedezz fel gyönyörű helyszíneket, harcolj szörnyekkel, oldj meg logikai feladványokat, és tárd fel a Derceto Manor szörnyű igazságát…

Az 1920-as években, a déli államokban játszódó történetben Emily Hartwood nagybátyja eltűnik. Edward Carnby magánnyomozóval az oldalán a ellátogat a Derceto Manor kúriájába, ahol elmebeteg pácienseket gondoznak, de valami más is bujkál a sötétben. Ahhoz, hogy a világra leselkedő gonoszról lerántsd a leplet, találkoznod kell ijesztő lakókkal, meg kell küzdened veszélyes szörnyekkel, és el kell látogatnod rémálomba illő párhuzamos dimenziókba. A valóság, a misztikum és az őrület határán egy olyan kaland vár, amelynek során mindent megkérdőjelezel, amiben hiszel. Kiben bízhatsz, és mit fogsz tenni legközelebb?

Az Alone in the Dark látványos, izgalmas formában dolgozza fel újra az eredeti történetet. Egy külső nézetes túlélő-horrorjáték, amelyben a harc, a felfedezés és a logikai feladványok megoldása egyaránt nagy hangsúlyt kap, így a műfaj rajongói egy igazán tartalmas és hangulatos kalandot kapnak. Profi színészekkel és zenei anyaggal, valamint modern látványvilággal ez egy valóban nagyszabású, emlékezetes kaland, amely méltó módon hozza el a legendás sorozatot egy új generáció számára.

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Horror
Cikkszám
2808931