24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

A DÉL-TIGRIS VÁNDORAI TÁRSASJÁTÉK
A DÉL-TIGRIS VÁNDORAI TÁRSASJÁTÉK
18 689 Ft

A DÉL-TIGRIS VÁNDORAI TÁRSASJÁTÉK

A DÉL-TIGRIS VÁNDORAI TÁRSASJÁTÉK
A DÉL-TIGRIS VÁNDORAI TÁRSASJÁTÉK
A DÉL-TIGRIS VÁNDORAI TÁRSASJÁTÉK
A DÉL-TIGRIS VÁNDORAI TÁRSASJÁTÉK
A DÉL-TIGRIS VÁNDORAI TÁRSASJÁTÉK
A DÉL-TIGRIS VÁNDORAI TÁRSASJÁTÉK
A DÉL-TIGRIS VÁNDORAI TÁRSASJÁTÉK
Video

Bátor csillagászokként, felfedezőkként és kartográfusonként tiétek a feladat, hogy felfedezzétek Bagdad csodálatos környékét. Térképezzétek fel a környező vidéket, találjatok rá az éltető vizekre miközben a csillagok kalauzolnak titeket.

  • A termék legérdekesebb 3 jellemzője:
  • Különleges grafika és mesés hangulat.
  • Több munkakör szerepét öltitek magatokra.
Kategória
Családi társasjátékok
Játékidő
60-90 perc
Játékosok száma
1-4 fő
Ajánlott életkor
13+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
18 689 Ft
Részletek

Bagdadból kiindulva bátor felfedezőkként, kartográfusokként és csillagászokként térképezitek fel a környező vidéket. Megfontoltan kell munkásaitokat irányítanotok és a felszereléseteket szállító karavánotokról sem szabad megfeleldkeznetek. Tegyetek rendszeresen jelentést a Bölcsesség Házában a lejegyzett kutatási eredményeitekről.
 

 

Vajon lenyűgözitek a kalifát, vagy a vadon tesz titeket a rabjává?

A Dél-Tigris vándoraiban a játékosok célja, hogy minél több győzelmi ponthoz jussanak - elsősorban a szárazföld, víz és ég feltérképezésével. Ha pedig a karavánotokat is fejlesztitek vagy inspirációt szereztek vagy a három különböző céh-et (Tudomány, Kereskedelem és a Felfedezés) megfelelően befolyásoljátok, további pontokhoz juthattok.

De sose feledkezzetek az előre haladás naplózását, ha jól taktikázol, akkor pont akkor aktiválódik a játék vége, mikor Te eléred a naplózássáv jobb oldalát.,

Ez a különleges grafikával rendelkező munkáslehelyezős játék előre nem meghatározott számú körön át. A kezdőjátékossal kezdve, az óramutató járásával megegyező irányban haladva, amikor egy játékos sorra kerül és ez így folytatódik egészen a játék végéig.

Egy játékos a saját körében három különböző akciót hajthat végre:

  • dobókockát helyez le - mindenki saját készlettel rendelkezik. Vagy a játékostábládra, vagy egy korábban megszerzett kártyádra tudod lehelyezni.
  • munkást helyez le - a munkásokat a központi játéktábla széle mellett lévő, képpel felfelé lévő kártyára tudod lehelyezni. Ezután a kártyát már közös erőforrásként kezelni.
  • pihenj - egy idő után mindenképpen elfogy az összes dobókockád és egy munkás sem lesz a készletedben. Ilyenkor vedd vissza a dobókockáidat, gyűjts erőforrásokat és akár a naplózássávon is haladhatsz.
     

Játék vége:

A játék vége akkor aktiválódik, amikor valamelyik játékos eléri a naplózás-sáv utolsó 5 mezőjének egyikét. Ettől kezdve mindenki már csak 1-szer kerül sorra.


Pontozás 
során először a szárazföldi és vízi ikonok után (figyelembe véve a karavánok ikonjait is), az égbolt és teljesített inspirációkártyák után továbbá a karaván és a céhekben való többség alapján kaptok pontokat. A legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos lesz A Dél-Tigris vándorai győztese.
 

Ebben a könnyed, szórakoztató munkáslehelyezős játékban egyszerre több munkakör szerepét is magatokra öltitek, miközben a munkásaitok segítségével próbáljátok felfedezni Bagdad vidékét. De ne csak lefelé nézzetek, itt a csillagos égbolt is sokat számít! A Dél-Tigris vándoraiban továbbá egy gyönyörű, meseszerű grafikát ismerhettek meg a Garphill Games-től megszokott módon.

Doboz tartalma:
 

20 dobókocka, 60 befolyásjelölő, 4 játékosjelölő, 62 fejlesztéslapka, 12 munkás, 10 naplózáslapka, 48 ezüst, 48 ellátmány, 36 városlakókártya, 36 szárazföldkártya, 36 vízkártya, 36 égboltkártya, 16 inspirációkártya, 6 tervkártya, 3 kétoldalas központi játéktáblarész, 4 kétoldalas játékostábla

Adatok
Cikkszám
GGWOTSTRS