24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

7 CSODA - 2. KIADÁS
7 CSODA - 2. KIADÁS
16 489 Ft

7 CSODA - 2. KIADÁS

7 CSODA - 2. KIADÁS
7 CSODA - 2. KIADÁS
7 CSODA - 2. KIADÁS
7 CSODA - 2. KIADÁS
7 CSODA - 2. KIADÁS
7 CSODA - 2. KIADÁS
7 CSODA - 2. KIADÁS
7 CSODA - 2. KIADÁS
Video
Építsd fel az ókor legdicsőbb birodalmát – hadd csodálja a világ! A 7 Csoda kártyaválasztáson (drafton) alapuló, Év játéka díjas társasjáték. A játékosok felépíthetik a birodalmukat jelképező csodát, de fejleszthetik hadi erejüket, a kereskedelmet is, kiemelkedhetnek a tudomány segítségével vagy megalapíthatják a legjövedelmezőbb céheket. Egyszerű játékmenet és széles körű döntések akár fél órában, 7 játékossal is!

A játékban a kibontást követően 2 pakli fóliázott kártyát találsz majd. Ezeket nyugodtan bontsd ki, a 2 pakli kártya tartalmazza mindhárom kor kártyáit.

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
30 perc
Játékosok száma
3-7 fő
Ajánlott életkor
10+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
16 489 Ft
Részletek

A világ 7 csodája közé olyan építészeti műremekek tartoznak, amelyek a mai napig foglalkoztatják a kutatókat. Nehéz még mai ésszel is felfogni, hogyan voltak képesek az ókorban olyan hatalmas építményeket létrehozni az emberek, mint pl. a gízai piramisok. Ilyenkor tudatosul bennünk igazán, az ókori civilizációk valódi nagysága.

A 7 csoda társasjátékban minden játékos egy ókori civilizációt fog felépíteni a játék három korszaka során, egészen az alapoktól indulva. A játékosok draftolás (kártyaválasztás) segítségével fognak minden fordulóban hat-hat kártyát szerezni egyesével, amelyek az ókori civilizációk alapjait képezik. A legfontosabb nyersanyagtermelő-helyek mellett, kulturális, tudományos épületek emelkednek majd ki a földből, amelyek mind növelik a birodalmak dicső fényét. Ezek fölé magasodik majd minden civilizáció monumentális csodája, amely megkoronázza az addigi munkát. A játékosoknak viszont ennél sokkal többre is figyelniük kell, hiszen egy karnyújtásnyi távolságra újabb és újabb birodalmak körvonalazódnak, amelyek potenciális veszélyt jelenthetnek, szóval a katonaság fejlesztése sem elhanyagolható.

A 7 csoda kiváló megoldásai miatt több díjat is elhódíthatott, amelyek egyenes úton vezettek a kiegészítők megjelenéséhez, ezáltal több szín került a már addig sem szürke játékmenetbe. A 7 csoda: Vezetők kiegészítő bemutatta a történelemórákról jól ismert dicső vezetőket, mint pl. Caesar és Nagy Sándor, akiket a játékosok a saját civilizációjuk élére állíthatnak, így megerősítve azt. A 7 csoda: Armada kiegészítő pedig kiterjesztette a birodalmakat a szárazföldről a tengerre is, hogy a flottákat irányítva új irányokat vehessen a civilizáció-építés. Sőt a 7 csoda: Párbaj kiadásban sokkal szorosabb küzdelemben vehetik fel a játékosok a harcot a velük szembenálló birodalommal, aminek végén csak egy maradhat.

Válasszuk bármelyik kiadását is a 7csodának, olyan játékot kapunk, ami már-már kötelező darab minden társasjáték kedvelőnek.

Adatok
Cikkszám
ASM21737